• Gepubliceerd in Clubnieuws

Voor de derde keer op rij sloegen de Schaijkse verenigingen DAW, EMOS en De Witte Schare de handen ineen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne. Dit heeft wederom geleid tot een prachtig resultaat, namelijk een totaalbedrag van € 5.000,-.

DAW en EMOS werden donderdag 3 november letterlijk op het podium in de spotlights gezet als respectievelijk nummer 7 en 8 van alle (545!) deelnemende verenigingen. Onder toeziend oog van bijna 1000 aanwezigen mocht Joost Koninkx namens DAW uit handen van BN’er Peter Faber een cheque ter warde van € 2.105,- in ontvangst nemen. EMOS en De Witte Schare ontvingen eveneens een mooi bedrag van respectievelijk € 2.020,- en € 875,-.

Graag willen wij de Rabobank bedanken voor het mogelijk maken van deze financiële ondersteuning. Natuurlijk willen wij ook iedereen bedanken die gestemd heeft op één van onze verenigingen.

Bent u nog geen lid van de Rabobank maar wilt u volgend jaar ook één van onze verenigingen steunen, dan kan dit door gratis lid te worden van de Rabobank. Het lidmaatschap kunt u aanvragen via de volgende link:

www.rabobank.nl/lokale-bank/oss-bernheze/uw-lidmaatschap/

Wij hopen ook volgend jaar van harte op uw steun tijdens de Rabobank Clubkas Campagne 2017!

Tagged under Sponsoring