• Gepubliceerd in Clubnieuws

Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Oss e.o. draagt het verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseert de Rabobank onder andere de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. Vanaf 9 oktober jl. is de campagne actief en Rabobank Oss e.o. stelt € 300.000,- beschikbaar! Ook onze club doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

  

Stemmen

Van 9 oktober tot en met maandag 23 oktober mogen leden van Rabobank Oss e.o. vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem telt! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 300.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

  

Oproep aan alle leden, vrijwilligers, supporters, ouders/verzorgers, oma's/opa's, ooms/tantes,

Het is voor ons belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zo stemmen te vergaren. Onze club kan deze bijdrage goed gebruiken bij faciliteiten voor de jeugd en rondom de nieuwe kunstgrasvelden!

Het zou fantastisch zijn als je jouw stem geeft aan onze club bij de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Oss e.o. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op: www.rabobank.nl/ossbernheze 

Bedankt voor jouw steun!

Tagged under Sponsoring