• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag 11 maart werden de heren van DAW 2 voorzien van nieuwe wedstrijdshirts, inloopshirts én tassen door Peters Machinale Timmerwerken. Met deze nieuwe outfit wist het team de goede prestaties van de afgelopen maanden een prima vervolg te geven door met 6-0 te winnen van HVCH. DAW 2 staat nu met 31 punten bovenaan en zal met Margriet en Schijndel gaan strijden om het kampioenschap.

Peters Machinale Timmerwerken is onderdeel van de Peters Groep en staat voor topkwaliteit deur- en raamkozijnen, hefschuifpuien, draai- of kiepramen en deuren. Echte kwaliteit vraagt om betrokkenheid, vakkundigheid en nazorg. En bij Peters Machinale Timmerwerken is dat een vanzelfsprekendheid! Alle producten worden klaar voor gebruik geleverd, voorzien van hang- en sluitwerk en desgewenst ook inclusief montage en afhangen. En vanuit inbraakveiligheid en een hoog veiligheidsgevoel uiteraard alles geleverd onder het politiekeurmerk.

Marco Loeffen was namens Peters Machinale Timmerwerken aanwezig bij de uitreiking van de nieuwe kleding. Namens DAW nogmaals hartelijk dank voor de aankleding van DAW 2!

PPeters

PPeters 3

Tagged under Sponsoring