• Gepubliceerd in Clubnieuws

Zondag 1 april, de tweede dag van het fusieweekend, was voor de G-korfbalsters een extra bijzondere maar ook spannende dag. Nadat senioren het 4x4 korfbaltoernooi hadden gespeeld en ook de jeugdteams de wedstrijdjes voetbal en korfbal achter de rug hadden, ging alle aandacht naar het G-team van korfbal. Ondanks dat de speelsters van het G-team nog geen wedstrijden korfballen, waren Dirk-Jan van Hout en Bernice van Eert van Aannemingsmaatschappij Van hout vastbesloten om deze 5 speelsters van wedstrijdshirts te voorzien. Elke training mogen zij in het volledig nieuwe DAW Schaijk-tenue aantreden op het nieuwe kunstgrasveld. Zondag 1 april hebben zij onder toeziend oog van de trotse sponsor met de training een zogenaamde ‘aftrap’ op het kunstgrasveld gemaakt.

Van Hout's Aannemingsmaatschappij BV is een zelfstandig bouwbedrijf gevestigd in het Brabantse Schaijk, gelegen in de buurt van Uden, Oss en Veghel. Zij staan momenteel al meer dan 50 jaar garant voor een solide kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde product. Dagelijks zijn zij met een aantal vaste medewerkers actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Van Hout's Aannemingsmaatschappij BV is voorstander van duurzaam bouwen. Samen met de klant werken ze aan de realisatie van een zo perfect mogelijk uitgevoerd bouwwerk.

Namens DAW Schaijk willen we Dirk-Jan en Bernice van Van Hout's Aannemingsmaatschappij BV van harte bedanken voor deze sponsoring.

G korfbal 3 min

 

 

G korfbal 2 minG korfbal 1 min

 

 

 

Tagged under Sponsoring