• Gepubliceerd in Clubnieuws

Van Son’s Eethuis heeft zaterdag 31 maart de korfbalsters van de E1 nieuwe wedstrijdshirts geschonken. Erik en Yvonne van Dijk waren aanwezig om de shirts te overhandigen en een woord van dank en de bloemen in ontvangst te nemen.

Cafetaria en Eethuis Van Son is in Schaijk en omstreken bekend om het concept: gewoon lekker betaalbaar eten. In de vernieuwde cafetaria hebben gasten de mogelijkheid om in een gezellige sfeer te genieten van een hapje en een drankje, maar bestellingen kunnen uiteraard ook worden ingepakt om thuis te worden geconsumeerd. Verder kunnen gasten in het restaurant of op het terras genieten van diverse à la carte-gerechten. Ook het (soft)ijsaanbod van de Schaijkse cafetaria is uitgebreid. Zo zijn er meer verschillende smaken milkshakes en ijsdippings verkrijgbaar.

De korfbalsters van DAW Schaijk weten van Son te vinden: na een kampioenschap in de zaalcompetitie mag een kampioensteam frietjes eten bij Van Son. Ook de korfbalsters van de E1 zijn blij met deze ‘lekkere’ sponsor. Als blijk van waardering aar Van Son is aan ouders al de hint gegeven om deze week eens lekker een ijsje te gaan eten. Smakelijk dames (en papa’s/mama’s).

Namens DAW Schaijk willen we Erik en Yvonne van Dijk hartelijk bedanken voor het schenken van deze mooie wedstrijdshirts!

Korbal E1 3 min

Korbal E1 2 min

Korbal E1 1 min

Tagged under Sponsoring