• Gepubliceerd in Clubnieuws

Woensdagavond 18 april mocht DAW Schaijk voor een 2e keer in korte tijd Dirk Jan en Bernice van Van Hout's Aannemingsmaatschappij ontvangen. Tijdens het fusieweekend waren ze al te gast als sponsor van het G-team. Vandaag zijn Dirk Jan en Bernice uitgenodigd om de nieuwe wedstrijdshirts voor de recreanten, het team waar Bernice zelf actief lid is, te overhandigen.

Van Hout's Aannemingsmaatschappij is al jarenlang als sponsor aan voorheen EMOS verbonden, waarvan ze ook vele jaren hoofdsponsor zijn geweest. Met de komst van het nieuwe tenue van DAW Schaijk heeft Van Hout's Aannemingsmaatschappij gekozen om zowel het recreantenteam als het G-team te sponsoren.

Van Hout's Aannemingsmaatschappij BV is een zelfstandig bouwbedrijf gevestigd in het Brabantse Schaijk, gelegen in de buurt van Uden, Oss en Veghel. Zij staan momenteel al meer dan 50 jaar garant voor een solide kwaliteit en duurzaamheid van het geleverde product. Dagelijks zijn zij met een aantal vaste medewerkers actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Van Hout's Aannemingsmaatschappij BV is voorstander van duurzaam bouwen. Samen met de klant werken ze aan de realisatie van een zo perfect mogelijk uitgevoerd bouwwerk.

Wij danken Bernice en Dirk Jan van Van Hout’s Aannemingsmaatschappij voor deze sponsoring!

Recreanten korfbal 1 min

Recreanten korfbal 2 min

Recreanten korfbal 3 min

 

 

 

Tagged under Sponsoring