• Gepubliceerd in Clubnieuws

Op de vroege ochtend van 09 september 2018 werd het 35+ team volledig in het nieuw gestoken. Het 35+ team heeft het voor elkaar gekregen om zowel sokken, broeken, voetbalshirts als tassen gesponsord te krijgen.

Sokken en broeken zijn gesponsord door Cultuurtechnisch Bedrijf M. Potjes. Het bedrijf Potjes houdt zich bezig met Bestrating, Asfaltverwerking, Halfverharding, Kunstgrasrecycling, Sportvelden, Manegebodems, Complete infrastructuur en diverse innovatie projecten.

De voetbalshirts zijn gesponsord door van Hal omgevingsadvies en metselwerk G. Ruijs. Ronald van Hal, eigenaar van van Hal omgevingsadvies en tevens speler van het 35+ team, houd zich bezig met het adviezen in de zakelijke dienstverlening. Hij geeft advies binnen de volgende disciplines; vergunningen, handhaving, omgeving, beleid, juridische aspecten. De eigenaar van metselwerk G. Ruijs is een bekende DAW-er Gerard Ruijs. Gerard houdt zich, als ZZP-er, bezig met metselen en voegen.

Om het sponsorpakket compleet te maken zijn de tassen gesponsord door Spoorbielzen.nl, een bedrijf van Martijn Platenburg. In dit bedrijf kunnen particulier en zakelijke klanten eiken bielzen kopen om te gebruiken voor diverse doeleinden. Inspiratie opdoen wat je met spoorbielzen kunt doen? Bezoek eens de site van spoorbielzen.nl.

Namens DAW-Schaijk en het 35+ team, Cultuurtechnisch Bedrijf M. Potjes, van Hal omgevingsadvies, metselwerk G. Ruijs en Spoorbielzen.nl bedankt voor jullie sponsoring.

DSCF3610

DSCF3613

DSCF3615

DSCF3618

DSCF3622

Tagged under Sponsoring