• Gepubliceerd in Sponsornieuws

Dankzij Geurts Betonstaal zijn de afgelopen weken drie korfbalteams verrast en verblijdt met shirts en/of tassen. De pupillen E4 mochten zaterdag 14 september voor het eerst in nieuwe shirts korfballen. Een week later mochten de aspiranten B1 nieuwe tassen in ontvangst nemen en ook voor de senioren dames 3 zijn tassen beschikbaar gesteld. Daarnaast is ook een nieuw (extra) bord langs het korfbalveld geplaatst, opgemaakt in de nieuwe bedrijfsuitstraling en logo.

Met ruim 25 jaar ervaring is Geurts Betonstaal uitgegroeid tot een gemoderniseerd betonstaalverwerkingsbedrijf met vakbekwaam personeel. Geurts Betonstaal is KOMO/KIWA gecertificeerd en voert zowel voor aannemers, betonfabrieken als voor particulieren werkzaamheden uit. In de wapeningscentrale van het bedrijf wordt gecertificeerd betonstaal bewerkt door middel van knippen, buigen en prefabriceren van wapeningsstaalconstructies. Ook het verwerken van gefabriceerd wapeningsstaal op de bouwplaats behoort tot de mogelijkheden.


Onlangs zijn er voor het programma How it’s done (RTL Z) opnames gemaakt bij Geurts Betonstaal. How it’s done is een informatief programma waarin een kijkje wordt genomen in de keuken bij MKB bedrijven. Via onderstaande link is het filmpje te bekijken, hartstikke interessant! 
https://vimeo.com/351426123


Namens DAW Schaijk willen we Christian en Marieke Geurts nogmaals hartelijk danken voor
deze mooie sponsoring!

Geurts3

Geurts4

Geurts1

Geurts2