• Gepubliceerd in Clubnieuws

Vanaf zaterdag 11 november 2017 kan er weer ingeschreven worden voor Simply The Best!

Stuur het volledig ingevulde inschrijfformulier naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijvingstermijn loopt tot en met zaterdag 18 november 2017.

Alleen volledig ingevulde formulieren worden meegenomen voor deelname, dus met de 2 mogelijke datums, teamnaam, deelnemers, emailadres en telefoonnummer.

TIP: Sla het ingevulde formulier op, voeg het daarna toe bij de te versturen email. Zodat we geen “lege” formulieren binnen krijgen.

De eventuele lotingsprocedure is als volgt:

- Indien je op zaterdag 11 november a.s. inschrijft en het aantal inschrijvingen blijft onder de 99, dan ben je zeker van deelname aan de voorronde van Simply The Best. Zijn er op zaterdag 11 november 100 of meer inschrijvingen, dan zal er geloot worden voor deelname (Pot 1).

- Indien er op zaterdag 11 november minder dan 99 inschrijvingen zijn, zal er een ”Pot 2” komen met de inschrijvingen van 12 november tot en met 18 november (sluiting inschrijving). Bij een inschrijving van 100 of meer teams zal er geloot worden welke teams uit pot 2 deel mogen nemen aan de voorronde. De inschrijvingen van zaterdag 11 november zijn dan wel al zeker van deelname.

Tagged under Simply the Best