DAW heeft niet de finale van de nacompetitie kunnen bereiken. Het heeft zelfs in de thuiswedstrijd tegen EVVC, waar winst voldoende zou zijn geweest, op geen enkel moment aanspraak kunnen maken op dit toetje. Vanaf de eerste minuut was EVVC feller, beter en sterker op elke positie in het veld. EVVC liet er geen twijfel over bestaan wie er de baas was op het veld en DAW kon hier niets tegenover zetten.

In de 4de minuut resulteerde deze wedstrijdinstelling al in een 1-0 voorsprong voor de Vinkelnaren. Een aanval over meerdere schijven beland op de 16 meter bij Ron van den Berg. Deze speelt zich simpel vrij en schiet in de rechterbenedenhoek. Wie gedacht zou hebben dat DAW zijn les geleerd zou hebben, kwam bedrogen uit. EVVC bepaalde de wedstrijd en DAW kwam in bijna elk duel tekort. Dit resulteerde dan ook in een aantal kansen voor EVVC, die niet benut werden. Pas in de 37ste minuut kon DAW voor de eerste keer gevaarlijk worden. Een corner van DAW komt via Rob Vijnmans bij Tom den Ouden. Zijn schot scheert de lat. En vlak voor de rust krijgt Dirk van den Hoogen de bal mee van Rob Vijnmans. Helaas (voor DAW) kan de keeper van EVVC redding brengen op de inzet van Dirk.

Wie gedacht had dat DAW in de 2de helft uit een ander vaatje zou tappen, kwam bedrogen uit. Ook in de 2de helft was EVVC de betere ploeg met de beste mogelijkheden. Zelfs het spelen “naar de kantine toe”, zorgde niet voor de broodnodige impulsen. Buiten een paar mogelijkheden/halve kansjes na, kon DAW geen vuist maken.

Ook EVVC lukte het niet echt om gevaarlijk te worden. Tot aan de 30ste minuut. EVVC krijgt een corner. Hein van der Doelen krult de bal op het doel, Sylvester Rodriques staat aan de grond genageld. 2-0 voor EVVC. Krap 5 minuten later wordt er druk gezet op Maikel van Orsouw. Deze wil terugspelen op Sylvester, maar zijn terugspeelbal vliegt over Sylvester heen in het doel. 3-0. DAW probeert nog wat te forceren, maar krijgt op een 2-tal kansen na geen poot aan de grond. Een vrije trap van Bas v/d Ven wordt knap gered door de keeper en een voorzet wordt door Rob Vijnmans op de lat gekopt. Na 90 minuten fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en het einde van de nacompetitie voor DAW. DAW verliest kansloos met 0-3 van EVVC uit Vinkel.