Ook de 2de wedstrijd van de competitie wist DAW om te zetten in winst. Ditmaal in de uitwedstrijd tegen Milsbeek. Een team dat zich in de zomerperiode stevig versterkt had met nieuwe spelers en daarom ambitieuze plannen heeft voor deze competitie.

In het begin van de wedstrijd uitte dit zich ook in een aantal mogelijkheden voor Milsbeek. DAW kon niet dezelfde felheid op de mat leggen als vorige week en zo ontstonden er een paar momenten, die door de voorwaartsen van Milsbeek niet verzilverd konden worden. DAW kon hier aanvallend weinig tegenover zetten. Na een 20-tal minuten ontstond er meer een evenwicht in de wedstrijd. Na een 1ste speldenprikje van DAW via Rob Vijnmans (lage schuiver, redding door de keeper) werd Rens Wijnakker in de 30ste minuut op 25 meter van de goal onreglementair gestopt door zijn tegenstander. Rens gaat zelf achter de bal staan en krult deze meesterlijk in de linker bovenhoek. 0 – 1 voor DAW. Daarna volgen nog een paar moeilijke momenten voor DAW. Een aantal corners van Milsbeek kunnen net niet tot doelpunt gepromoveerd worden.

Ook in de 2de helft gaat Milsbeek op zoek naar de gelijkmaker. Hun fysieke kracht in combinatie met het ook aanwezige voetballende vermogen kan er echter toch niet voor zorgen dat er gevaarlijke situaties voor het DAW-doel ontstaan. Dit is mede een verdienste van de DAW-achterhoede, die deze helft niet al te veel kansen meer gaat weggeven. En, zoals zo vaak, valt de goal dan aan de andere zijde. De ingevallen Geert Loeffen komt via een uitbraak vrij voor de Milsbeekgoalie. Zijn boogballetje lijkt uit te gaan, echter Brian Peters weet deze weer op te pikken. Brian wil deze weer scherp voorzetten en ziet deze achter in de Milsbeekgoal vallen.  0 -  2 voor DAW.

Daarna komt Milsbeek weer stevig opzetten. Maar, mede door goed verdedigingswerk van Rik Willems, kan de gevaarlijke spits van Milsbeek niet tot scoren komen. In de 30ste minuut scoort Milsbeek toch de “anschlusstreffer”. Na een goede combinatie door het centrum komt de ingevallen no. 13 vrij voor keeper Rik vd Linden. Hij is kansloos tegen diens lage schuiver in de benedenhoek. 1-2. In de 34ste minuut nog een goede kans voor DAW. Na een schitterende diepe bal van Jeroen van Dijk komt Brian vrij voor de goal van Milsbeek. Hij lobt deze net voorlangs het doel. Echt gevaar ontstaat ook niet meer en DAW kan zo de 3 punten meenemen naar huis.