Ook de 5de wedstrijd van deze competitie wist DAW ruim in winst om te zetten. Hoewel tegenstander SES op deze buitengewone zonnige warme zondag zeker in de eerste helft behoorlijke tegenstand leverde, kon DAW na het eindsignaal een vette winst in de boeken bij laten schrijven.

In de 1ste helft ging de wedstrijd op en neer. Er waren kansen aan beide zijden. DAW creerde de 1ste in de 7de minuut. Brian Peters komt schuin vrij voor de goal, maar zijn inzet gaat voorlangs. Niet lang daarna, na een aanval over een aantal schijven, komt Rens Wijnakker vrij voor de Rik Verstegen, de goalie van SES. Deze weet de inzet van Rens te pareren. Ook SES krijgt dan een 100% kans. Een goede aanval vanaf de linker kant kan net niet in het doel geschoven worden. Rik v/d Linden krijgt de handen nog achter de bal. Er volgen nog een aantal kansen voor zowel SES als ook DAW, maar beide teams kunnen deze niet verzilveren. Tot aan de 44ste minuut: Een diepe bal van Jeroen van Dijk lijkt iets te diep, maar Brian Peters kan de bal toch oppikken tussen de doelman en laatste man van SES. Zijn vervolg betekent 1-0 voor DAW, vlak voor de rust.

De 2de helft begint attractief. In de 10de minuut wordt een knal van Tim Cuppen perfect onschadelijk gemaakt door DAWdoelman Rik v/d Linden. Niet lang daarna komt Robbert Knipping, na een vrije trap van Bas v/d Ven, goed voor zijn tegenstander en de te laat uitkomende keeper. De keeper van SES blesseert zich tijdens deze aktie, maar de goed leidende scheidsrechter keurt ook de zuivere goal af. Alsnog, niet lang daarna, de verdiende 2 -0. Na een vlot lopende aanval over een aantal schijven wordt Mark Raaijmakers op de punt van het strafschopgebied aangespeeld. Zijn perfecte inzet, binnenkant voet, kan niet gestopt worden door de keeper.

In de 20ste minuut, misschien wel de mooiste treffer van de dag. Na een dubbele combinatie tussen Jeroen van Dijk en Bas v/d Ven komt de perfecte voorzet van Bas terecht bij Brian. Deze laat dit buitenkansje niet onbenut: 3 -0 voor DAW. Zo'n 10 minuten later weet de goed ingevallen Geert Loeffen middels een steekpassje Mark Raaijmakers bijna vrij te spelen. De inkomende reservekeeper van SES kan niet anders, dan met een overtreding, Mark stoppen. De toegekende penalty wordt door Bas v/d Ven feilloos ingeschoten. In de 34ste minuut bereikt Rik Willems met een lange bal Brian Peters. Brian controleert de bal en schuift deze beheerst binnen. 5 -0 voor DAW. Voetbal kan zo simpel zijn.

DAW voetbalt de wedstrijd verder uit, krijgt nog een aantal kansen, maar weet deze helaas niet om te zetten in doelpunten. Ondanks de stand blijft ook SES voetballen om een goal te maken, maar de DAWverdediging onder leiding van Maikel van Orsouw geeft ook geen kansen meer weg. Wederom een overwinning van DAW op een goede tegenstander. Aanstaande zondag 9 oktober: DAW uit tegen Vianen Vooruit.