De wedstrijd begint met een indrukwekkende minuut stilte wegens het veel te vroeg overlijden van oud eerste elftal speler Tinus van de Linden. Tinus speelde vele jaren als linkerverdediger in ons eerste en stond in het elftal van de eeuw. DAW spelend met rouwbanden, begint in dezelfde basis opstelling waarmee ook Festilent werd verslagen.

In het begin van de wedstrijd zijn beide ploegen bezig met elkaar "besnuffelen" of te wel, er gebeurde nagenoeg niets noemenswaardigs. Maar naarmate de eerste helft vorderd, wordt DAW sterker. De eerste kans is echter voor de thuisploeg, een voorzet van Jeroen Emons richting Tom van de Boogaard. Die ziet bij de 2e paal zijn inzet gekeerd worden door Mark Megens en Rik van de Linden. In de 18e minuut een diepe bal van de sterk spelende Mark Megens op Marc Raaijmakers. Marc legt de bal met het hoofd terug op de inkomende Dirk van de Hoogen. Dirk neemt de bal ineens, zijn inzet, 2 meter over het doel. DAW wordt sterker en sterker, is duidelijk de bovenliggende partij, maar vergeet in deze fase zichzelf te belonen met een doelpunt. In de 28e minuut weer een aanval over Mark Megens en Marc Raaijmakers. Marc geeft voor op Aldair die de bal teruglegt op Bas. Het veelbelovende schot van Bas wordt jammerlijk gestremd door Dirk. Na een half uur spelen doet Venhorst iets terug. Tom v d Boogaart komt over links door, maar ziet zijn inzet op het dak van het doel belanden. In de 33e minuut een aanval van DAW via de rechterkant, de bal belandt bij Bas, die de bal schitterend achter de verdediging van Venhorst legt, een prachtige aanname van Dirk v d Hoogen, Dirk faalt niet en schuift de bal beheerst langs keeper van de thuisploeg 0-1! Gezien de verhoudingen een dik verdiende voorsprong. 6 minuten later, een corner van Bas v d Ven die komt bij de 2e paal. Mark Megens kopt de bal hard binnen. 0-2 op de borden. Het lijkt een kwestie van tijd dat DAW ruimer afstand gaat nemen maar uit het niets is daar ineens Venhorst. Balverlies op het middenveld, Teun van de Putten pikt de bal op. Die Joost Timmers vrij voor Rik van de Linden zet. Met een mooie stift rond Joost af 1-2. Nog voor rust een kans voor DAW om de marge weer na twee te tillen. Maar de voorzet van Bas is net te scherp voor Dirk. We gaan rusten.

In de 2e helft is de eerste kans voor de thuisploeg. Een diepe bal dwars door het midden, de anders trefzekere Tom van de Boogaart faalt oog in oog met keeper Rik van de Linden. DAW neemt het heft weer in handen. In de 55e minuut, balverlies op het middenveld van Venhorst. Dirk van de Hoogen pikt de bal op, speelt aan de linkerkant Bas van de Ven aan, die met een strakke voorzet Marc Raaijmakers een niet te missen kans biedt. Marc faalt niet 1-3. Je zou zeggen wedstrijd in de "pocket" maar niets is minder waar. Venhorst recht de ruggen en weet zich een aantal mogelijkheden te creƫren. Na een uur spelen wordt het 2-3. Invaller Thijs van Sleeuwen komt op rechts door en schiet de bal onhoudbaar voor doelman Rik van de Linden hoog in het doel. Meteen na de aftrap weer een kans voor Venhorst maar Rik brengt redding. In deze fase is Venhorst de betere ploeg, het valt aan maar DAW blijft gevaarlijk via een aantal uitbraken. De Venhorste storm luwt. In de 75e minuut een voorzet van Rob Vos op links naar Marc Raaijmakers. Marc schiet de bal vanuit een moeilijke hoek via de vingertoppen van de keeper op de kruising. Een paar minuten voor tijd nog een gevaarlijk schot van Tom van de Boogaart maar Rik brengt redding. In de 90e minuut een vrije trap op het middenveld, de inzet wordt doorgekopt maar verdwijnt rakelings langs de paal van doelman Rik van de Linden. Bijna nog de gelijkmaker voor Venhorst.

Uiteindelijk wint DAW verdiend en speelt het volgende thuis tegen Margriet uit Oss. Weer een prachtig affiche!