DAW heeft een terechte nederlaag geleden tegen Boekel Sport. Op het windigere maar goed gevulde sportpark was het een duel dat in het eerste bedrijf alle kanten op kon. Na rust was het Boekel Sport dat de kansen veel beter benutte.

Al na 4 minuten keek DAW tegen een 1-0 achterstand aan.  Een makkelijk gegeven vrije trap wordt meegegeven aan de linkerkant, de strakke voorzet wordt door aanvoerder Bouwmans omgezet in een doelpunt. Mooi ingestudeerd heet dat dan. Een dik kwartier later een prachtige aanval van DAW die uiteindelijk schitterend wordt binnen geknald door Gerwin Wittenberg op aangeven van Bas van de Ven. Tot de rust krijgt DAW diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen maar is telkens een stap te laat of men vergeet de trekker over te halen. Vermeldingswaardig is de prachtige strakke bal van Gerwin Wittenberg op Mark Raaijmakers. Mark neemt uitstekend aan maar zijn vlammende schot wordt gepareerd door de Boekelse doelman. Heel wat efficiĆ«nter zijn de voorwaartsen uit Boekel. Net voor de thee een strakke bal op spits Sjoerd Vogels, randje buitenspel, Sjoerd kapt zich knap vrij en biedt Nick Schuijers een niet te missen kans: 2-1. Een domper voor DAW zo net voor rust. Het had moeten gaan thee drinken met een voorsprong maar het omgekeerde gebeurt.

Na de pauze een aanvankelijk zelfde spelbeeld. Het golft op en neer en kansen voor beide partijen. Na een uur spelen komt DAW langszij. Een diepe bal van Rik Willems op rechts naar Marc van Heesch, Marc trekt naar binnen, schiet met links, de redding van doelman van Lankvelt is onvoldoende zodat Mark Raaijmakers zijn vijfde treffer van het seizoen kan noteren. Lang genieten kan DAW niet. Al na drie minuten kijkt het weer tegen een achterstand aan. Tim Schuijers trekt de bal vanaf de achterlijn over alles en iedereen heen, broer Nick weet wel raad met dit buitenkansje en kopt de 3-2 voorsprong tegen de touwen. Weer drie minuten later, een verdedigingsfout van DAW, Tim Schuijers gaat er alleen van door, oog in oog met Rik van de Linden krijgt Tim de bal in de kluts mee en werkt vervolgens de bal in het lege doel. Boekel is in deze fase duidelijk de bovenliggende partij en vooral de aanvallers zijn een ware plaag voor de DAW defensie. Een kwartier voor tijd gooit Boekel de wedstrijd definitief in het slot over rechts kan Tim Schuijers ongehinderd doorstomen zijn voorzet wordt simpel binnengetikt door Sjoerd Vogels. 5-2! DAW probeert dan nog wel iets terug te doen via een inzet van Mark Raaijmakers na een voorzet van Marc van Heesch en een kopbal van Rik Willems op de lat, maar het mocht niet baten. Eindstand 5-2.

Volgende week beter zullen we maar zegge. Dan speelt DAW thuis tegen Rhode om 14.30 uur.