Uiteindelijk mocht DAW niet klagen dat het toch nog een punt overhield aan de wedstrijd tegen Nooit Gedacht. De wedstrijd verdiende geen winnaar maar als je met 1-0 voorkomt 10 minuten voor tijd dan moet je hem eigenlijk winnen moet trainer Jurgen van Wanrooij van Nooit Gedacht hebben gedacht. Het werd uiteindelijk toch nog gelijk diep in blessuretijd.

De eerste helft was DAW een drietal maal gevaarlijk door vrije trappen van de weer teruggekeerde Aldair Rodriquiz. Robbert Knipping, Mark Megens en Rik Willems konden achtereenvolgens het net niet vinden. Daartegenover een tweetal kansen voor Nooit Gedacht maar Maikel van de Heuvel en Wouter Bijvelds kwamen net te kort om het keeper Rik van de Linden lastig te maken.

Na de pauze had DAW aanvankelijk het betere veldspel, resulterend in één kans van Mark Megens. Diens schuiver wordt in tweede instantie gepakt door keeper van der Heijden net voordat Mark Raaijmakers kan profiteren. Na een uur spelen neemt Nooit gedacht langzaam het initiatief over een vlammend schot van Wouter van Sonsbeek gaat een meter over het doel. Even later de beste kans van de wedstrijd tot dan toe. De goed ingevallen Dennis Wijgers legt de bal achter de verdediging van DAW, spits Bijveld komt oog in oog met keeper Rik van Linden. Rik weet echter knap redding te brengen met de voet. Na 75 minuten is het dan toch raak voor Nooit Gedacht, Wouter Bijveld krijgt de bal op links en passeert op de achterlijn, schiet vervolgens zeer knap in de korte hoek de bal in de touwen 1-0! DAW gaat va-banque spelen, Robbert Knipping wordt naar voren gedirigeerd, Rob Vos wordt ingebracht. Pas diep in blessuretijd lijdt dit tot resultaat. Balverlies van Nooit Gedacht aan de rechterkant, Robbert Knipping pikt op en diens lage strakke voorzet wordt door iedereen gemist behalve de ongelukkige Wouter van Sonsbeek  die de bal over de doellijn loopt. Frank van Herpen van Nooit Gedacht heeft daarna alle geluk van de wereld dat de goed leidende scheidsrechter Schuijling diens domme reactie/actie niet ziet. Terechte wissel van coach Jurgen van Wanrooij. Het gelijke spel is een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen in het veld van dit overigens, matige duel.

Volgende week naar Schijndel. Waar Avanti'31 op ons wacht. De ploeg van trainer Hans van Esch heeft de weg naar boven weer gevonden. Dus dat beloofd weer een mooi duel te worden.