Een mooie derby, met alles erop en eraan, strijd, een rode kaart, een gemiste penalty en uiteindelijk na zes minuten extra tijd geen winnaar, 1-1 eindstand. DAW kwam naar Zeeland om voetballend voor de overwinning te zorgen. Festilent hanteerde vooral in de eerste helft snel de lange bal, na rust moesten ze gaan voetballen en dat ging maar moeizaam. DAW kwam nauwelijks in de problemen nadat het met tien man kwam te staan.

Al in de beginfase heeft DAW het betere van het spel. Een knappe vrije trap van Aldair Rodriquez wordt ternauwernood gemist door Rik Willems. Tegen de verhouding in komt Festilent op voorsprong een goede hoekschop van Jasper Blijderveen wordt snoeihard binnengekopt door Koen van Bakel. 1-0. DAW schakelt een tandje bij en de gelijkmaker volgt spoedig. Een prachtige pass van Aldair brengt Dirk van den Hoogen in stelling. Dirk neemt de bal goed aan en draait weg van zijn verdediger die ook nog wegglijdt, een goede voorzet en Mark Raaijmakers kan de bal makkelijk binnenschieten. Alweer gelijk 1-1. DAW heeft hierna een groot veldoverwicht maar weet de kansen niet te benutten. De kopbal van Tim Huberts op de lat en de inzet van Nies de Groot treffen dus geen doel. Een half uur spelen een voorzet in de zestien, Rik Willems glijdt uit en in een reflex tikt Rik de bal weg met zijn hand. Penalty, Rik mag blij zijn dat er slechts geel aan te pas komt. Festilent kan weer tegen de verhouding op voorsprong komen maar de "10 meter" penalty wordt door Milan Delleman op de buitenkant van de paal gemikt. DAW pakt de draad weer op zonder echt kansen te creëren, veel strijd van beide kanten tot de rust. Net voor de thee een overtreding op het middenveld door Rik Willems, een gele kaart tot gevolg, Rik zijn tweede en dus rood. DAW moet met tien verder wat de rest van de wedstrijd zal beïnvloeden. In de tweede helft een onmachtig Festilent en DAW. De ploeg van Maikel van Orsouw krijgt weliswaar een paar halve kansjes maar in overtal is het voetballend eigenlijk onmachtig. DAW, vechtend voor elke grasspriet, moet zich beperken tot tegenhouden op het zware veld.  De balvaste Tim Huberts is gewisseld voor Gerwin Wittenberg, om achterin de zaak dicht te houden. Het venijn van de wedstrijd zit hem toch nog in de slotfase. Eerst is er een fraaie vrije trap van Jasper Blijderveen die door Rik van de Linden wordt verwerkt tot hoekschop. In blessuretijd krijgt DAW nog twee kansjes. Eerst is het A junior Wessel Bens die zijn schot gekeerd ziet door keeper Martijn de Louw.  In de vierde minuut van de extra tijd krijgt Bart van de Velden de bal in de zestien, Bart kan net niet doeltreffend uithalen zijn inzet wordt van de doellijn getikt door een verdediger van Festilent. De eindstand 1-1. Volgende week speelt DAW thuis zijn laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Venhorst. In de kantine na afloop de wildwinterkermis die vorig jaar "super" was. De supportersvereniging hoopt natuurlijk weer op veel belangstelling en nodigt derhalve dan ook iedereen uit om bij dit spektakel aanwezig te zijn. Aanvang wedstrijd half drie.