DAW is er niet geslaagd om de punten in eigen huis te houden. Venhorst bleek na 90 minuten  te sterk. In de eerste helft was er een licht overwicht voor DAW in de 2e helft was het Venhorst dat het meest effectief was en dus verdiend won.

DAW had in de eerst helft het betere veldspel echter de betere kansen waren voor de bezoekers. Na een kwartier spelen komt Tom van de Boogaart oog in oog met keeper Rik van de Linden, Rik keert de inzet, in de rebound schuift Ron Emonds de bal langs het lege doel. DAW blijft goed combineren en dit resulteert in een aantal hoekschoppen, die goed genomen worden door Aldair, Eerst komt Mark Megens een fractie te kort in de aansluitende hoekschop is het Rob Vijnmans die de bal net niet voldoende vaart kan meegeven. Vijf minuten later een voorzet van Mark Raaijmakers deze wordt verlengt door Rob Vijnmans, het schot van Gerwin Wittenberg wordt vakkundig gekeerd door doelman Peters. Een paar minuten later, Mark Raaijmakers passeert in het strafschopgebied zijn tegenstander wordt duidelijk naar beneden getrokken iedereen ziet dit, behalve scheidsrechter van de Ven. Geen strafschop dus. Vlak voor rust nog een grote kans voor Venhorst, na een misverstand achterin is het Teun van de Putten die Rik niet weet te verschalken. De aansluitende hoekschop wordt hard over het doel gekopt door Luuk van de Boogaart.

Meteen na de rust slaat Venhorst dan toch toe. De mee opgekomen Jeroen Emonds levert een prima voorzet af op Teun van de Putten. Diens inzet wordt nog gekeerd door Rik van de Linden maar in de rebound is Tom van de Boogaart wel trefzeker 0-1. In de 55e minuut het breekpunt van de wedstrijd. Dirk van de Hoogen wordt geheel vrijstaand aangespeeld op rechts tot ontzetting van iedereen gaat de vlag van grensrechter van Dooren omhoog. "Op geen meters na buitenspel", "zeker drie a vier man heffen dit op" Scheidsrechter van de Ven kan niet anders dan het vlagsignaal overnemen, hij had namelijk geen kans om dit zelf waar te nemen. Uit de snel genomen vrije trap scoort Thijs van Sleeuwen de 0-2. Erg zuur als je door dit soort momenten de wedstrijd verliest, het is een smet op de charme van het amateurvoetbal. Maar goed, DAW pakt de draad weer op en met man en macht probeert men de aansluittreffer te forceren. Na vijf minuten mag Jeroen van Dijk een vrije trap nemen op rechts. Iedereen verwacht een hoge bal. Maar hij wordt hard en laag ingebracht. De bal springt via de binnenkant van de paal weer het veld in de alerte Mark Megens zorgt voor de aansluiting 1-2. Nog een half uur te voetballen en heel DAW gaat er eens goed voor zitten. DAW dringt aan maar het is Venhorst dat de betere kansen krijgt uit de tegenstoten. Met nog een kwartier te spelen komen er kansjes voor DAW. Het schot van Aldair Rodriquez wordt geblokt en een kopbal van Rob Vijnmans gaat rakelings naast. In Blessuretijd de beste kans, een goede voorzet van Marc van Heesch, de inzet van Noud de Looijer wordt van de doellijn gehaald. De aansluitende hoekschop gaat voor iedereen voorlangs, Niels de Groot en Noud de Looijer komen een teenlengte te kort. DAW verliest de laatste wedstrijd voor de winterstop en zal de competitie hervatten uit tegen Margriet.