DAW beloonde zichzelf in Oss door in de laatste minuut van de reguliere speeltijd de volle buit te pakken. DAW werkte hard en had de beste kansen over de hele wedstrijd, terwijl Margriet licht het betere veldspel had. Het veld was erbarmelijk hobbelig waardoor goed voetbal bijna onmogelijk was.

DAW begon fel aan de wedstrijd en met de bewegelijke voorhoede en de vaak lange bal achter de defensie van Margriet waren het de oranjehemden die steeds voor dreiging zorgde op sportpark de Amstelhoef. Na een half uur spelen komt Mark Raaijmakers alleen voor keeper Natris. Met behulp van zijn defensie houdt Natris zijn doel schoon. Nog geen vijf minuten later lijdt DAW op links knullig balverlies. De bal komt bij Ferhat Coskun. Met een fraaie individuele actie komt ie tot een schot van bijna van de achterlijn de bal verdwijnt onder keeper Rik van de Linden in het doel. 1-0!

DAW herpakt zich snel en gaat vrolijk door met het creëren van kansen. Een mooie aanval; Dirk krijgt een diepe bal aangespeeld aan de zijkant en legt deze fraai weg in de zestien, precies in de loop van Mark Raaijmakers. Mark schiet de bal met de punt in, maar keeper Natris brengt redding. Vlak voor rust krijgt Gerwin Wittenberg de bal aangespeeld. Gerwin draait vanaf de zijlijn naar binnen en met een mooie steekpass zet hij Mark Raaijmakers vrij voor de keeper. Mark maakt geen fout en zet de 1-1 op de borden. Net voor rust klungelt DAW achterin, maar gelukkig voor DAW weet Rick van Rodijnen niet te profiteren.

Na rust aanvankelijk een sterker Margriet. DAW loopt wat achteruit en Margriet neemt het initiatief zonder tot grote kansen te komen. Niels de Groot is de gevaarlijke Natris telkens de baas en het defensieve centrum geeft geen krimp. Het spel golft op en neer DAW is gevaarlijk in de omschakeling. Absoluut een vermakelijk duel. Twee schoten van buiten de zestien worden door DAW-doelman Rik uitstekend verwerkt. Aan de andere kant ontbreekt het net aan de juiste eind pass. Met nog zo'n tien minuten te spelen volgt een aanval van DAW: Mark Megens speelt Bas van der Ven in die de ingevallen Tim van de Helm vindt. Tim frommelt zich vrij voor de keeper maar zijn schot verdwijnt recht in de handen van de Margriet-doelman. Jammer; een 100% kans op de voorsprong. Nog geen drie minuten later plaatst Bas van der Ven een vrije trap op het hoofd van Robbert Knipping, maar weer staat de Margriet-keeper op de juiste plek. Beide ploegen lijken genoegen te moeten nemen met een gelijkspel. In de slotminuut verdient DAW nog een hoekschop. Vanaf links wordt de bal in de zestien ingebracht en het is DAW'er Mark Megens die hoog boven iedereen en alles uit torent en met het hoofd de bal onhoudbaar tegen de touwen knikt. Wat een fraaie! Mark bleef, zo leek het, effe hangen in de lucht. Droomscenario 1-2 en enkel de blessuretijd nog te gaan. DAW overleeft de extra tijd en de drie punten gaan mee naar Schaijk.

Volgende week speelt DAW thuis tegen het Nooit Gedacht van oud-trainer Jurgen van Wanrooij. De ploeg uit Geffen is nú de ploeg met de minste verliespunten. Eens kijken of DAW andermaal voor een verrassing kan zorgen.