DAW heeft twee belangrijke punten laten liggen in Ottersum, het was de gehele wedstrijd de betere ploeg en kreeg legio kansen en mogelijkheden om de wedstrijd te winnen, maar het verzuimde om de geboden kansen te verzilveren.

Net voordat de wedstrijd begon, een fikse regenbui. Het toch al niet beste veld werd ook nog eens glibberig wat overigens niet in het nadeel was van één van de ploegen. DAW begon voortvarend aan de wedstrijd. Na tien minuten een strakke corner van Aldair Rodriquez, Mark Megens met de binnenkant van de voet op de lat. DAW achterin startend met de goed spelende Gerwin Wittenberg als laatste man. Het heeft voortdurend het initiatief. Voornamelijk de rechterkant met Niels de Groot opkomend, zorgt voor veel dreiging. In de 24e minuut geklungel achterin bij DAW. De watervlugge en behendige Thom Francissen weet te profiteren en schiet Achates tegen de verhouding op voorsprong. DAW pakt gelijk de draad weer op en nog voor rust krijgt men drie kansen.  De eerste is uit een corner, maar de scrimmage levert niets op.  Een minuut voor rust Niels de Groot brengt de bal bij Aldair, een knap schot van Aldair dat rakelings over zeilt. In de 45e minuut wordt een inzet met het hoofd van Rik Willems van de doellijn gehaald na een vrije trap van Bas van der Ven.

Na rust start DAW meteen weer voortvarend maar de eerste kans is voor Achates, na een voorzet van Coen de Jager kopt Taleb Sarkouk over het doel. DAW haalt steeds meer de teugels aan en het wachten is op de gelijkmaker. Na een uur spelen stoomt Niels weer op, passeert een aantal mensen en via een been van een verdediger van Achates verdwijnt de bal op de paal. Mark van Heesch komt in het veld voor Niels de Groot. De eerste actie van Mark is een schot maar de keeper brengt redding. Vijf minuten later komt Mark van Heesch weer vrij voor de keeper maar zijn stift verdwijnt ruim  naast het doel.  In de 80e minuut is dan toch zover, een vrije trap genomen door Aldair Rodriquez vind het hoofd van Mark Megens, zijn inzet treft doel 1-1. Na de verdiende gelijkmaker kruipt Achates meer uit zijn schulp zonder echter gevaarlijk te worden. In de slotfase zijn de beste kansen voor DAW. Een strakke harde voorzet van Mark Raaijmakers  gaat aan iedereen voorbij Robbert Knipping komt een teenlengte tekort om de "winnende" binnen te glijden. Twee minuten voor tijd een schot van Aldair Rodriquez maar de keeper van Achates brengt redding. De aansluitende corner wordt door iedereen gemist en verdwijnt zo over de achterlijn. Na zes minuten blessuretijd fluit de uitstekend fluitende scheidsrechter Smits uit Oss af. En moeten beide ploegen genoegen nemen met een punt. DAW is daar het minst tevreden over, het voetbalde beter dan de laatste weken en had een overwinning verdiend.

Volgende week is er een inhaalprogramma en de week erna speelt DAW thuis tegen Boekel Sport de ploeg staat 1 punt boven DAW. Ook dit duel beloofd weer spannend te worden.