Anders dan de uitslag doet vermoeden was de "landerdderby" verre van slaapverwekkend. Op het goedgevulde sportpark de Bundel streden de ploegen voor de drie punten. DAW in de eerste helft de ietwat bovenliggende partij. Festilent in het begin van de 2e helft, waarna het slotakkoord weer voor DAW was.

DAW startte met Stijn Lamers en Noud de Looijer in de basis, de voormalige A –spelers verdienden een groot compliment. Weinig spelers is het vergeven om direct de overstap te maken naar het "urste". Maar beide scoorde een dikke voldoende. In het eerst bedrijf waren aanvankelijk beide ploegen aan elkaar gewaagd. De grote kans voor DAW kwam van de voet van Aldair Rodriquez, na een combinatie met Noud de Looijer kwam de jongeling oog in oog met keeper de Louw. Aldair ziet zijn poging echter over het doel gaan.

Na rust een aandringend Festilent, in de 50e minuut een overtreding van Stijn Lamers in de zestien, een strafschop is het gevolg. Luuk van Rooij ziet zijn inzet op de paal uiteenspatten, DAW zwijnt! Festilent blijft echter plagen in de DAW defensie met als grote animator Roy van Lokven, de routinier is de beste man aan Zeelandse zijde. Maar het ontbreekt de ploeg van Maikel van Orsouw verder aan vernuft en/of kwaliteit. DAW is slordig in het verloop van de wedstrijd. De passing is niet altijd even zuiver, de oplossing niet altijd logisch. De slotfase is weer voor DAW. Het krijgt nog vier mogelijkheden aan het einde, maar zal het net niet weten te vinden. De 0-0 eindstand is dan ook het gevolg.

DAW hoeft niet te vrezen. De ploeg van beide "Robben" herbergt een surplus aan voetballend vermogen, is er geweldig op vooruit gegaan met Noud als aanspeelpunt voorin. De doelpunten en daarbij behorende punten zullen er vanzelf gaan komen, mits de wil om te winnen er elke wedstrijd zal zijn.

Zondag as. speelt DAW wederom uit. Dan is Margriet de gastheer op het vernieuwde sportpark de Amstelhoef, aanvang 14.30.