• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zaterdag haar eerste competitiewedstrijd tegen Festilent in Zeeland. Na alle feestgedruis en bekervoetbal  gaat het nu echt beginnen.

DAW speelde dinsdag voor de beker tegen een sterk Milsbeek, het speelde gelijk met 1-1 (doelpunt Aldair Rodriquez) en bekert verder. Het trainersduo was content met het vertoonde spel, met name de jongelingen verdiende volgens Rob van Griensven een groot compliment. Rob: "We gaan met vertrouwen de wedstrijd tegen Festilent in". "In Milsbeek heb ik een sterk DAW gezien". Aderlating voor de ploeg uit Schaijk is de afwezigheid van sterkhouder Mark Megens, zijn sleutelbeenbreuk is een tegenvaller. Mark wordt komende week geopereerd aan een lastige breuk en staat vanaf dan zes weken aan de kant. Mark beterschap!  De wedstrijd tegen Festilent is en derby die altijd speciale krachten los maakt. Toch zal DAW voetballend de oplossing moeten zoeken. Dan zijn er zeker kansen voor de Schaijkenaren.

Festilent kende geen gelukkig bekeravontuur, het verloor oa. van Hapse Boys (4e klasser) met 4-0, speelde gelijk tegen Vianen Vooruit, won van Stormvogels en is klaar voor de beker. Alle ogen op de competitie moet trainer van Maikel van Orsouw denken. Volgens Maikel is iedereen bij Festilent fit.

Het beloofd weer een mooie zaterdagavond te worden op sportpark de Bundel. De wedstrijd start om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de Wit. Namens spelers en staf tot zaterdag.

Tagged under DAW 1