DAW was vanmiddag compleet kansloos, het creëerde zelf slechts enkele kansen, Volkel was genadig, 0-4.

In de openingsfase kan DAW nog redelijk partij geven aan Volkel, gaande weg de eerste helft is Volkel al snel de bovenliggende partij. De eerste kans is voor DAW. Aldair Rodriquez vindt Robbert Knipping bij de tweede paal. De aanname van Robbert is prima, de verdere afronding niet. Na een kwartier spelen is het Volkel dat aan de linkerkant te gemakkelijk doorkomt. In het centrum kan men de bal onvoldoende wegwerken, waarna Rik Verwijst geen genade kent, diens schot verdwijnt kansloos voor Silvester Rodriquez in de rechterhoek, 0-1. De rest van de eerste helft worden de toeschouwers niet verwend. Volkel is de minst slechte maar wordt nauwelijks gevaarlijk.

Na de rust is het direct raak voor de mannen van coach van de Steen. De bal wordt achter de verdediging gelegd. Roy van Hinthum omzeilt de buitenspelval en stift de bal fraai over Silvester Rodriquez. 0-2. Vanaf dat moment speelt DAW een kansloze wedstrijd. Het creëert zelf geen enkele kans terwijl Volkel zeer barmhartig is. Na een dik uur spelen kan Stijn van Cuijk zomaar doorlopen richting DAW doel. Robbert Knipping glijdt uit, oog in oog met de DAW doelman faalt de routinier niet 0-3. In de laatste minuut verhoogt Volkel de stand naar 0-4. Joep Verstegen lost een schot vanaf 25 meter Silvester laat de bal los waarna goaltjesdief Luuk van de Elzen prachtig afrond met een stift. 0-4.

Na 92 minuten voetbal verlost de goed leidende scheidsrechter Vissers DAW uit zijn lijden. Volgende week speelt DAW tegen Boekel Sport. Er zal dan uit een ander "vaatje" getapt moeten worden.