DAW verloor haar eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen met het kleinst mogelijke verschil 0-1. Tot aan de rode kaart van doelpuntmaker Gijs Kappen had Berghem Sport het betere spel daarna kreeg DAW een handvol 100% kansen, maar de stand bleef zoals ie was.

De eerste helft was vanuit DAW zijde, slecht. Het publiek werd niet verwend, uitzondering was de mooie crosspass van Aldair op Ron Appelhof en een goede aanval door het midden over een aantal schijven. Het uitvallen van Stijn Lamers bracht het debuut van Freek van Boekel. De pas 17 jarige Freek kon terug kijken op een goede wedstrijd.

De 2e helft begon zoals de eerste eindigde Berghem had het beste van het spel, DAW slordig, niet scherp genoeg. In de 50e minuut leidde dit tot de 0-1, Wesley Geerlings wordt vanaf links ingespeeld in de zestien legt de bal goed af op Gijs Kappen. Kappen rond fraai af, Silvester Rodriquez is kansloos. Na het doelpunt blijft Berghem Sport domineren Jan Verhoeven treft van 25 meter de lat. Na driekwart wedstrijd een opstootje op het middenveld Gijs Kappen deelt een kopstoot uit tegen de borst van Rik Willems. Scheidsrechter Franssen is onverbiddelijk. Rood voor Kappen. Berghem in ondertal moet terug, DAW dringt aan. Het krijgt een paar "giga" kansen maar weet niet te scoren. Met name de twee strakke voorzetten van Mark Raaijmakers gaan tot ontzetting en verbazing van de DAW aanhang voorbij alles en iedereen. eindstand 0-1.

DAW speelt de volgende wedstrijd zaterdagavond om 19.00 uur uit tegen Nulandia.  Een Ideale kans om het slechte gevoel van deze wedstrijd weg te poetsen. Hopelijk kan de leiding dan ook weer beschikken over een ruimere selectie.