• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW gaat zondag naar sportpark de Amstelhoef waar  titelfavoriet Margriet wacht. De Ossenaren die in Venhorst een valse start maakte  azen op revanche. DAW kwam als morele winnaar uit de bus in Zeeland en gaan met de jonge ploeg proberen te stunten op het vernieuwde sportpark de Amstelhoef.

Margriet met vele nieuwe gezichten en een nieuwe hoofdcoach, Hans Richters, kende deze zomer weer vele mutaties. De nieuwelingen moeten de Ossenaren naar de 2e klasse brengen, dat is althans de wens van aanvoerder Lars Visser. De echte Margriet man liep met zijn ploeg "in het mes" van Venhorst, en zijn dus op zoek naar de eerste driepunter.

Bij DAW ontbreekt Dirk van den Hoogen door een enkelblessure. Vorig seizoen stuntte DAW in Oss, iets wat de leiding weer graag zou zien. Rob van Griensven hierover; "We hebben Margriet gezien tegen Venhorst, een ploeg met veel individuele kwaliteiten en op hun kunstgras een heel gevaarlijke tegenstander". "Een technisch vaardige ploeg". Over de speelwijze wilde Rob niet veel kwijt. "We hebben ons huiswerk gedaan". Waren zijn woorden.

Prachtig weer in het verschiet, dus weer een goede reden om deze wedstrijd te bezoeken. Scheidsrechter van dienst is de hr van der Ven aanvang wedstrijd om 14.30 precies. Tot dan!

Tagged under DAW 1