• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Dit zal de vraag zijn tegen het sterke Avanti'31 uit Schijndel. De voetballende ploeg behaalde al 19 punten met een doelsaldo van 20 voor en 12 tegen. Topscorers zijn Bas van Gaal en Werner van Weert met ieder 5 doelpunten. Trainer Ronny Everaerts verlengde onlangs zijn contract met één seizoen. DAW won de belangrijke confrontatie met Avesteyn, topscorer Noud de Looijer mocht zijn vijfde doelpunt bijschrijven.

Zondag start DAW met een geheel fitte selectie, iedereen is aan boord, dus er zullen een aantal spelers ritme opgaan doen bij DAW 2. Rob van der Ven haalde in een ander medium terecht aan. "de basis zal moeten blijven zijn, beleving, inzet en spelvreugde". Rob van Griensven over zondag, "de wedstrijd tegen Avesteyn heeft ons een enorm vertrouwen gegeven". "We waren de betere ploeg en pakte de drie punten". "Nu willen we dit ook voor ons thuispubliek doen, de wedstrijd tegen Venhorst doen vergeten". Maar ook Rob van Griensven stipt nogmaals aan "Avanti is een sterke ploeg we zullen met passie deze tegenstander moeten bestrijden".

Scheidsrechter de Goeij is de leidsman. Een stralend zonnetje wordt verwacht. U bent er zeker bij, na afloop houdt de supportersvereniging een wildwinterkermis. Met mooie prijzen. Hopelijk zijn dan de drie punten in de tas, naast de kalkoenen en konijnen.

Tagged under DAW 1