• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

In de strijd om een plaats voor plek 10 zijn de rollen weer omgedraaid. Avesteyn heeft 1 punt meer dan DAW en staat op een veilige plek. Wint Avesteyn beide wedstrijden dan rest er voor DAW nacompetitie. Zover is het natuurlijk nog niet. Avesteyn ontmoet uit, het al gedegradeerde Berghem Sport.  DAW speelt thuis tegen Festilent. Festilent is ook al gedegradeerd maar zal het zeker niet laten lopen. Een derby roept altijd speciale krachten op.

Zoals gezegd alleen een overwinning telt voor DAW. Tegen Festilent zal het dit doen zonder Dirk van den Hoogen en Robbert Knipping. Rik Willems is weer van de partij na één wedstrijd schorsing. Bij Festilent ontbreekt van Hout door een schorsing. Rob van Griensven is weer duidelijk. "voor zo'n belangrijke wedstrijd zullen we enkel en alleen starten met spelers die 100% fit zijn. In deze fase van de competitie kunnen we ons geen misstap meer veroorloven. Ik verwacht een super gemotiveerde ploeg aan de start, vanaf minuut 1 zullen we er moeten staan".

Mensen kom naar het sportpark om DAW naar een overwinning te "supporteren". De wedstrijd begint om half drie en staat onder leiding van scheidsrechter Makaloski.

Tagged under DAW 1