• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW reist af naar Schijndel, waar de lastige uitwedstrijd wacht tegen Avanti'31. DAW, enigszins gehandicapt door de schorsingen van Rik Willems en Marc Raaijmakers. Meevaller is, dat Niels de Groot weer kan spelen. Avanti'31 moet winnen wil het kans houden op een kampioenschap. De ploeg verslikte zich in "bijna" degradant Berghem Sport. Het moet nu hopen op uitglijders van andere teams. DAW heeft een ander belang, verder weglopen bij de degradatiestreep.

DAW zal met veel vertrouwen naar Schijndel afreizen, het liet de afgelopen twee wedstrijden redelijk voetbal zien. Tegen directe concurrent Avesteyn was het zelfs oppermachtig. Het zou een mooi scenario zijn, als ook gewonnen word van Avanti'31. Thuis won DAW met 3-2, weliswaar met wat geluk en een uitstekende keepende Silvester Rodriques. Bij Avanti'31 viel toen de kleine vleugelspits Jody van de Burgt op. Ook de DAW trainers zullen dit nog op het netvlies hebben. Trainer Rob van Griensven, bezig aan zijn laatste wedstrijden als trainer hierover. Rob; "We gaan hierbij uit van onze eigen kracht, vertrouwen geput uit de laatste wedstrijden. Bij winst doen we een belangrijke stap voor rechtstreekse handhaving. Avanti'31 zal dit willen voorkomen. Hun doel zal zijn, om de zeperd van afgelopen week weg te spoelen".

Kortom genoeg ingrediƫnten aanwezig om een mooie pot voetbal te gaan bekijken. De DAW supporters zullen er zijn. Namens spelers en begeleiding wellicht tot zondag.

Tagged under DAW 1