DAW heeft in Volkel een punt uit het vuur gesleept door met 0-0 gelijk te spelen tegen, nu, de voormalig koploper van de derde klasse D. Volkel verdiende meer maar de beste kans van de wedstrijd was voor DAW in blessuretijd.

DAW startte met Freek van Boekel en Robbert Knipping in de basis. Topscoorder Noud de Looijer startte op de bank. Volkel neemt gelijk het initiatief en met name de vrije trappen en corners leveren veel gevaar op. Echt uitgespeelde kansen krijgt Volkel niet. DAW stelt daar, aanvallend, bitter weinig tegenover. In de eerste helft wordt de keeper Kuijpers niet op de proef gesteld. De beste kans is nog voor Marc Raaijmakers. Na een foutieve terugspeelbal pikt Marc de bal op, maar de boogbal gaat over het doel. Net voor rust een uitstekende mogelijkheid voor de thuisploeg, de vrije trap wordt vanaf 18 meter naast het doel in het zijnet geplaatst 0-0 rust.

Na rust aanvankelijk eenzelfde spelbeeld. Volkel dringt aan, DAW verdedigt en is vaak slordig in balbezit. A-junior Mike van de Ven komt in de ploeg en brengt meer elan op het middenveld. Mike wint duels en gaat deze resoluut aan. Noud de Looijer vervangt de moegestreden Dirk van den Hoogen, Wessel Bens vervangt Tom den Ouden.
DAW komt wat vaker in de buurt van de zestien van Volkel. Een stunt hangt in de lucht. Tien minuten voor tijd wordt er een doelpunt van Volkel afgekeurd, de bal zou over de achterlijn geweest zijn. De laatste tien minuten is het billenknijpen voor de touwschouwers. Twee gevaarlijke vrije trappen van Volkel, maar de nul blijft op het scorebord. In de laatste minuut nog een daverende knal Luuk van de Elzen op de borst van keeper Rodrigues. Silvester hapt naar adem en schiet de bal over de zijlijn. Na de behandeling van Silvester geeft Volkel de bal niet terug aan de Schaijkenaren, een erg onsportief gebaar. Zeven minuten blessuretijd inmiddels en Noud de looijer zet met een prachtige pass Wessel Bens vrij voor de Volkelse keeper. Wessel probeert de bal over de doelman heen te stiften, maar de keeper verkleint op tijd zijn doel en krijgt de bal tegen zijn lichaam. Dit had de 0-1 kunnen zijn.
Het zou tegen de verhoudingen in zijn geweest. Het blijft dan ook bij 0-0. Voor DAW een winstpuntje, voor Volkel twee kostbare verliespunten.

DAW is volgende week vrij van competitievoetbal. Het hervat over twee weken thuis de competitie tegen Boekel Sport.