DAW – Nulandia bleef zoals he begon. Geen doelpunten, nauwelijks kansen, een hobbelig veld en weinig toeschouwers. Geen ideale omstandigheden. DAW en Nulandia hadden beiden geen recht op een overwinning, de 0-0 was dan ook volkomen terecht. Trainer Ton Berens vond zijn ploeg voor rust de betere, Rob van Griensven na rust DAW. De weinige toeschouwers zagen het niet veel anders. Jammer dat deze wedstrijd niet gespeeld werd ergens in het voorjaar. De KNVB had gemeend nog net voor carnaval de competitie te hervatten. Gevolg, een handvol afgelastingen, scheef getrokken stand. Als alles volgens planning verloopt is DAW 3 mei klaar. Doodzonde om in mei nauwelijks te voetballen, en wel in deze gure, ongezellige omstandigheden.

DAW startte voor het eerst dit jaar met Dirk van den Hoogen in de basis. Weer helemaal fit, verdiende Dirk deze plaats tijdens de oefenwedstrijden. De eerste kans van de wedstrijd was voor Dirk. Het schot ging via een verdediger naast het doel. Nulandia stelde daar twee schoten van afstand tegenover. Luuk van de Doelen en Tom van de Ven konden beiden Sylvester Rodrigues niet verrassen. Tegenvaller voor DAW was het uitvallen van Niels de Groot met een hamstringblessure, Tom den Ouden was zijn vervanger.

Na rust kwam ook Freek van Boekel in het veld. Freek verving Erwin Christiaans. Tien minuten na rust was het een vrije trap van Freek die voor een klein beetje opwinding zorgde bij de fans maar Mark Megens komt net te kort om in te koppen. De beste kans voor DAW komt van de voet van een Nulandia verdediger. De strakke harde voorzet van Stijn Lamers wordt ongelukkig verwerkt, maar de bal verdwijnt rakelings langs het doel. De beste kans van de wedstrijd is echter voor Nulandia. Marco van Lokven komt gevaarlijk door vanaf links. Zijn voorzet c.q. schot wordt gered door Sylvester weliswaar in twee keer. "billenknijpen"! Laatste wapenfeit komt van Nulandia. De kopbal van invaller Stef van de Hurk word door Sylvester makkelijk onder de lat weggeplukt.

Een wedstrijd om snel te vergeten, Wat overigens wel zal lukken, komende week. We vervolgen de competitie op het kunstgras van FC Uden op 22 februari. Tot dan!