• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Dinsdagavond stond de tweede oefenpartij op het programma. Nummer 4 uit de 4e klasse, Olympia '18, kwam naar Schaijk om te oefenen tegen de oranje-witte brigade.

Het niveau van afgelopen zaterdag wist DAW niet te bereiken. Wellicht dat een zware trainingsessie en de oefenwedstrijd tegen Gemert 2 nog in de beentjes zat. Desalniettemin stond na 90 minuten 2-0 op het scorebord in het voordeel van de thuisclub. Sylvester Rodrigues opende de score uit een strafschop nadat good-old Dirk van den Hoogen werd gevloerd in de vijandelijke 16. De 2-0 kwam van de voet van Stefan de Kort na een pass van Aldair Rodrigues. Positief is dat DAW ook deze wedstrijd weer de 'nul' hield en ook deze wedstrijd winnend af wist te sluiten, tegen een tegenstander die waarschijnlijk gaat meespelen om het kampioenschap in de Vierde Klasse.

Voor de trouwe supporters: De geplande bekerwedstrijd tegen VCA vindt zaterdag geen doorgang. De equipe uit Sint Agatha kan geen elftal op de been brengen. Volgende week dinsdag speelt DAW de uitwedstrijd tegen Gassel. Aanvang: 18.45 uur op sportpark De Oude Kamp.

Tagged under DAW 1