DAW heeft in haar 1e thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen een ongelukkieg nederlaag geleden tegen Nooit Gedacht. De Geffenaren toonden zich koelbloedig in het benutten van de spaarzame kansen.

In de 1e helft een gelijkopgaande wedstrijd met een licht overwicht voor DAW. In de 14e minuut schiet Freek van Boekel - na goed terugleggen van Mike v/d Ven - rakelings over. In de 29e minuut een mooie steekbal van Freek op Robbert Knipping. Waar Robbert wellicht een lob had moeten proberen schiet hij recht op de keeper. In de 33e minuut nog een mogelijkheid voor DAW. Dirk v/d Hoogen gaat er over rechts vandoor, omspeelt de keeper, maar weet het doel niet te vinden.

Na rust wordt de wedstrijd wat opener. Aan beide kanten wat halve mogelijkheden, met in de 61e minuut een goede aanval van Nooit Gedacht via Maikel v/d Heuvel, welke uiteindelijk resulteert in een krachteloos schot.

In de 63e minuut een cruciaal moment. Een corner van Bas v/d Ven wordt door Mark Megens tot doelpunt gepromoveerd. Scheidsrechter van Dijk besluit - tot verbazing van velen - het doelpunt af te keuren vanwege keeper-aanvallen. Een zeer dubieuze beslissing van de overigens goed leidende scheidsrechter.

In de 73e minuut komt Nooit Gedacht op voorsprong. Een aanval over rechts komt in de kluts terecht bij de bij de 2e paal volkomen vrijstaande Lex van Buul. Een niet te missen kans en 0-1 voor Nooit Gedacht.

DAW gaat op zoek naar de gelijkmaker, en is hier dichtbij in de 77e minuut wanneer Dirk v/d Hoogen er op rechts vandoor gaat. Bij zijn voorzet komt Mark Megens centimeters tekort om bij de 2e paal de gelijkmaker te maken.

Twee minuten later wederom een kans voor DAW. Een voorzet van Dirk wordt stijlvol gepakt door de keeper van Nooit Gedacht.

In de 81e minuut valt de beslissing in deze wedstrijd. Een lange bal van Nooit Gedacht wordt slecht verwerkt door het centrum van DAW. Twee spelers kunnen vrij op doelman Sylvester Rodiquez af, en het is Dennis Wijgers die de 0-2 scoort.

In het restant van de wedstrijd probeert DAW het nog wel, krijgt nog kansjes via Stijn Lamers en Noud de Looijer, maar gescoord wordt er niet meer.

Met 0 - 2 is Nooit Gedacht de gelukkige winnaar van deze wedstrijd.

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.