DAW heeft een verdiende en overtuigende overwinning geboekt in en tegen Vianen. DAW heerste 90 minuten lang. Vianen stelde teleur, mede door het gemis van vier basisspelers.

DAW wordt al in de tweede minuut in het zadel geholpen door de doelman van Vianen. Keeper Niels Verbiesen schuift de bal in de voeten van DAW spits Noud de Looijer. De DAW spits weet wel raad met dit buitenkansje en scoort beheerst de 0-1. Nog geen zes minuten later vergroot Noud de Looijer de voorsprong, een afgemeten voorzet van Mike van de Ven wordt door Noud prachtig tegendraads over de Vianense doelman gekopt. 0-2! Een geweldige start, DAW speelt met veel druk op de bal naar voren en de enorme spelvreugde en werklust straalt van de ploeg af. De gehele eerste helft houdt men de mannen uit het land van Cuijk ver van het doel en geeft men niets weg. Nog twee kleine kansen tot aan de rust voor Noud en Mark Megens maar het blijft bij de 0-2.

Na rust gaat DAW vrolijk verder op de ingeslagen weg het blijft volop druk zetten, de tegenstander hapt naar adem. Na een uur spelen de genadeslag, de ingevallen Freek van Boekel levert een schitterende steekpass af op Noud de Looijer diens schot wordt gekraakt. Maar Marc Raaijmakers is er als de kippen bij om de 0-3 op de borden te zetten. DAW verzuimt daarna om de score naar grotere hoogte te tillen. Maar de drie punten komen geen moment meer in gevaar.

Volgende week komt Hapse Boys op bezoek in Schaijk, zaak is dan om dit vertoonde spel en wedstrijdinstelling voort te zetten.=

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.