• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De verrassende promovendus van vorig seizoen, Hapse Boys, komt op bezoek bij DAW. De groen zwarte formatie van trainer Johan Vullings. De trainer staat dit seizoen voor het eerst voor de groep van een eerste elftal. Hetzelfde geld natuurlijk voor Rob van der Ven, zijn duobaan van vorig seizoen niet meegerekend. Haps kan nog niet overtuigen in de derde klasse. De doelpuntenteller staat nog op nul en met één punt staat de ploeg onderaan. DAW deed goede zaken bij Vianen Vooruit. Vooral de manier waarop geeft heel veel vertrouwen.

DAW staat te poppelen om zondag de eerste thuisoverwinning binnen te harken. Vol vertrouwen en met een fitte groep, zal men de strijd aan binden. Rob van der Ven waarschuwt; "Haps zal de ruimtes klein houden en we zullen vanaf minuut één geconcentreerd moeten zijn". Alles begint met een gezonde portie arbeidsethos. DAW  kan een mooie stap maken op de ranglijst als men de drie punten in Schaijk weet te houden. Grote man bij Haps is Joost van de Groes. De aanvaller, goed voor 17 doelpunten vorig seizoen, zal er op gebrand zijn om ook in de derde klasse belangrijk te zijn. Voor de verdedigers van DAW een mooi "klusje" om dit te verhinderen.

Het najaarszonnetje komt tevoorschijn, half drie trappen ze af. DAW supporters, spelers en staf kunnen niet wachten. Tot zondag!

Tagged under DAW 1