DAW heeft in Nuland met 0-0 gelijk gespeeld tegen Nulandia. DAW kreeg de meeste kansen maar had op het eind ook zomaar met lege handen kunnen staan.

De eerste kans was voor DAW. Het was  Mark Megens die met de binnenkant de kruising van het vijandige doel opzocht. Keeper Mike van Nuland tikte de bal fraai over het doel. DAW heeft het betere veldspel en jaagt de ploeg van Ton Berens met tijden de stuipen op het lijf, grote man hierbij is telkens Stijn Lamers, onverzettelijk pendelt Stijn 90 minuten lang van "box to box". Overigens werken alle DAW'ers zich een slag in de ronde. Na 25 minuten een korte corner van Nulandia. Silvester brengt uiteindelijk redding. Vijf minuten laten een aanval via Rik en Noud, de laatste draait knap weg om Marc Raaijmakers in stelling te brengen. Het schot van Marc wordt door de keeper met de voet gestopt. Tien minuten voor rust een prima kop kans  voor Marc Megens, de bal schampt van zijn hoofd en gaat jammerlijk voor DAW voorlangs. Rust 0-0

Na rust neemt Nulandia langzaam de touwtjes in handen. Na een dik uur spelen een hoekschop vanaf rechts, deze komt voor de voeten van Geert Korsten. De goaltjesdief levert een venijnig schot af in de linker benedenhoek, de redding van Silvester is uitstekend.  Vijf minuten later mag Ruud Tielmans ongehinderd uithalen van 20 meter ook hier een redding van Silvester. Met nog een kwartier te spelen brengt trainer Rob van der Ven, Dirk van den Hoogen voor de moegestreden Robbert Knipping. DAW dringt weer meer aan en krijgt kans na kans op een voorsprong. Noud de Looijer ziet zijn volley op het dak van het doel verdwijnen, het schot van Marc Raaijmakers is een prooi voor doelman van Nuland. 10 minuten voor tijd een mooie steekpass van Dirk van den Hoogen op Noud de Looijer. Noud kapt twee man uit, maar het schot wordt ternauwernood gered door de Nulandse goalie. Vijf minuten later, Freek van Boekel speelt in op Noud, Noud laat hem prachtig vallen op de instormende Niels de Groot, het keiharde schot wordt door de keeper overgetikt.. Een prachtige aanval! Nog geen minuut later een ziedend schot van de uitstekend spelende Freek van Boekel net over de kruising. DAW had in deze fase moeten scoren. Nulandia krijgt hierna twee grote kansen. Eerst is het Geert Korsten die de bal maar in niet in het doel krijgt. 1 minuut later treffen de Nulanders ook nog eens de deklat. Had DAW hier zomaar onterecht met lege handen gestaan. Aan de andere kant een werkelijk prachtige aanval, de steekpass van Freek van Boekel is wonderschoon, Mike van de Ven komt net te kort om echt gevaarlijk te worden. Scheidsrechter Bus fluit voor de laatste maal , het blijft 0-0.

Foto's zijn hier te bekijken: DAW1 huidig seizoen.

Een hele mooie en goede wedstrijd van DAW, volgend week  thuis tegen Avanti, de ploeg die punt gelijk staat met DAW. Het belooft weer spannend te worden, tot zondag.