• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW 1 heeft zondag een lastige uitwedstrijd in het verschiet. Volkel draait bovenin mee en DAW verloor de laatste twee duels. Tijd om het tij te doen keren. De mannen van Rob van der Ven zijn er klaar voor.

Rob van der Ven zelf over zondag as. "In deze fase van de competitie krijgen steeds meer teams te maken met schorsingen en blessures. Ook wij kunnen nog steeds niet beschikken over Robbert en Aldair. Beide zijn wel weer aan het trainen met Henk, maar nog niet wedstrijdfit. Voor de rest is iedereen inzetbaar en beschikken we met jongens van 2 en de A1 over een prima bank. Wat dat betreft zijn we er in de breedte zeker sterker op geworden. Iets waar we gedurende het seizoen ons voordeel mee gaan doen ten opzichte van een aantal andere teams in de competitie. Ondanks dat we zondag de underdog zullen zijn, maken we zeker kans tegen Volkel. We hebben ze laatst gezien tegen Nulandia en weten exact wat de sterke en minder sterke punten van Volkel zijn. Zaak om de bekende angels Ruud Verstegen en Stijn van Cuijk niet in hun spel te laten komen. Daarnaast zullen we gewoon ons eigen spelletje spelen en is iedereen gebrand om na twee nederlagen zondag een goed resultaat te behalen."

Het woord is nu aan de mannen in het veld, met eenzelfde beleving als vorig jaar in Vokel is een resultaat zeker niet uitgesloten. De hulp van de grote supportersschare uit Schaijk zal daar zeker bij helpen. Namens spelers en straf dan ook graag tot zondag.  

Tagged under DAW 1