• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW heeft nog een wedstrijd tegoed als we kijken naar de ranglijst. Het kan een reuzensprong maken als het thuis weet de winnen van één van de titelkandidaten. Dit zal wederom moeten gebeuren met als basis een enorme inzet en strijdlust. DAW won afgelopen week in een spannende wedstrijd uiteindelijk verdiend van Stormvogels. Zondag beginnen we gewoon weer met 0-0 maar het vertrouwen is duidelijk toegenomen.

FC Uden zal naar Schaijk komen zonder topschutter Hakop Aslamjan. Hakop zit een schorsing uit. Ook ontbreekt de topscoorder van vorig seizoen Patrick Witjes. Al wel begonnen met de training, na een spierscheuring, komt de wedstrijd tegen DAW waarschijnlijk te vroeg. In het begin van de competitie scoorde de Udense formatie aan de lopende band. Het gemis van de twee topschutters is zichtbaar in doelpunten. DAW treed aan met een complete selectie, alleen Dirk is nog deze week afwezig. Trainer Rob van der Ven kan daarom ook kort zijn; “De overwinning van afgelopen zondag heeft de groep goed gedaan. De sfeer is goed en het vertrouwen binnen de spelersgroep neemt zichtbaar toe. Dit biedt echter nul garanties voor zondag. We zullen weer vol aan de bak moeten, maar daar is iedereen zich van bewust”.

Een mooie wedstrijd in het verschiet. DAW heeft een mooie “tester” om eens te kijken waar het nu staat. De amusementswaarde neemt elke week toe, dus DAW’ers komt dat zien. Scheidsterechter de Wit zal om half drie willen beginnen. Zorg dat je erbij bent.

Tagged under DAW 1