• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag komt Margriet op bezoek in Schaijk. De Ossenaren hebben dertien punten verzameld, twee punten minder dan DAW. Aanvaller Joey Schuurmans is de topscoorder van de derde klasse D met negen doelpunten. Zaak is om deze klasbak geen kans te geven. Om van Margriet te winnen, zal DAW vanaf minuut één weer bij de les moeten zijn. Als men dezelfde strijdlust, spelvreugde en passie als de afgelopen weken op kan brengen, kunnen we misschien weer een mooie zondag beleven. De afgelopen wedstrijd heeft nogal wat "kleine pijntjes" gebracht zoals trainer Rob van der Ven zei. Dirk sluit weer bij de groep aan maar of Dirk zal spelen is zeer twijfelachtig. Trainer Rob van der Ven over de wedstrijd van zondag:

"Dinsdag hebben enkele spelers noodgedwongen wat rust gekregen, maar voor de laatste training donderdagavond zullen we weer zo goed als compleet zijn. Alleen Dirk, is zoals het er nu naar uit ziet, twijfelachtig voor zondag. Voor de rest een fitte en scherpe groep. Twee mooie overwinningen op rij, maar nu is het zaak om dit een goed vervolg te geven tegen Margriet. Dat dit niet vanzelf zal gaan en we weer vol aan de bak moeten daar zijn we ons zeker van bewust".

Het zijn altijd mooie wedstrijden tegen de Osse geelzwarten. Het zijn vaak wedstrijden met een extra beetje "gif". DAW was vorig seizoen de bovenliggende partij in de thuiswedstrijd en stelde klassebehoud veilig. Ook toen was een enorme strijdlust de basis. De uitgangspositie op de ranglijst is nu anders. DAW heeft duidelijk een stap voorwaarts gemaakt. Zaak om juist nu DAW 1 te komen steunen, dan kan er wellicht nog een héél mooi seizoen ontstaan. Na afloop in de kantine de wildwinterkermis. Niet acht, niet negen, maar twintig frikandellen.....  

 

Tagged under DAW 1