DAW won voor de vierde maal op rij en voor de zevende keer in de 2e periode. Met nog één duel te gaan, op tweede paasdag uit tegen Hapse Boys, heeft DAW goede papieren om de 2e periode binnen te halen. Grote concurrent is nu Stormvogels’28. De ploeg uit Siebengewald heeft evenveel verliespunten als DAW, maar moet nog vier wedstrijden spelen in de 2e periode. Vitesse’08 verloor namelijk zijn duel in en tegen Volkel. DAW speelde een matige eerste helft maar herstelde zich knap in de tweede.

DAW begon goed aan het duel, in de vijfde minuut een mooie steekpass van Freek van Boekel op Aldair Rodriques, vrij voor de keeper kan een verdediger van Nulandia de bal nog net onderscheppen . Aan de andere kant krijgt Tom van der Ven de bal tweemaal in de kluts mee en bedient heel handig Geert Korsten die zijn tiende doelpunt van het seizoen laat aantekenen, 0-1.
Het defensieve spel van Nulandia lijkt goed uit te pakken voor de ploeg van Ton Berens. DAW weet zich geen raad met het geblokte spel van de Nulanders. Bovendien is het heel erg slordig en haastig in de passing. Geert Korsten krijgt nog twee kansen om de marge te verdubbelen maar gelukkig treffen deze geen doel. Aan het einde van de eerste helft herpakt DAW zich enigszins. De grootste kans is vlak voor rust voor Mark Megens een vrije trap van Aldair Rodriques wordt door Mark onvoldoende gecontroleerd met de borst om te kunnen inschieten. Ruststand 0-1.

Na rust een ander DAW. Trainer Rob van der Ven heeft ingegrepen, verlaat de zone verdediging en gaat met “koppeltjes” spelen zoals Rob dit noemt. De factor wind speelt DAW ook in de kaart, voor rust een straffe tegenwind nu de wind mee. Het eerste wapenfeit is na acht minuten. Een corner van Alkdair Rodrigues wordt door Corik Megens geheel vrijstaand bij de tweede paal net naast gekopt, een “mega” kans! Twee minuten later is het wel raak. Bas van der Ven krijgt op het middenveld de bal, en geeft deze aan de linkerkant mee aan Stijn Lamers. Stijn zet de bal met links voor en Corik Megens tikt de bal met buitenkant rechts, voor de verdediger komend, in het doel. Een schoonheid van een aanval, prima afgerond. 1-1.
DAW gaat nu gas geven en ontstaat een boeiend gevecht. Nulandia bijt van zich af. Een scrimmage voor het doel van DAW, maar tot tweemaal toe werkt Rik Willems de bal weg en houdt men het doel schoon. Na een uur spelen gaat Corik Megens op avontuur, Corik bedient, op de zestien staand, Aladair Rodriques, diens venijnige schot gaat een metertje naast. Twintig minuten voor tijd krijgt DAW een vrije trap op dertig meter van van het doel. Waar iedereen een voorzet verwacht besluit Aldair Rodriques de bal op doel te schieten. Aldair raakt de bal fantastisch. Snoeihard, mede door wind mee, vliegt de bal als een granaat boven de keeper in het doel. 2-1. Tien minuten voor tijd een misverstand achterin bij DAW, Jeroen Korsten krijgt een schietkans, maar de bal verdwijnt voorlangs. DAW komt niet meer in de problemen en brengt de overwinning over de streep.

As. zondag een inhaalronde, DAW is vrij. Over twee weken een uitwedstrijd tegen Avanti’31. Daartegen hebben we nog wat goed te maken. Thuis waren we niet bestand tegen de Schijndelnaren.