• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW is op zoek naar revanche voor de verliespartij tegen Stormvogels’28. Avesteyn zal daar dan het slachtoffer van moeten worden. De ploeg van trainer Lucien Roeffen krijgt het erg lastig om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Het gat met naaste concurrent Vianen Vooruit is vijf punten. Winst is daarom het enige wat de Dintherse formatie kan helpen.

Daar zal DAW niet aan mee willen werken. Trainer Rob van der Ven over het duel zondag as. “Een extra weekje rust heeft ons goed gedaan en was voor een aantal spelers ook even nodig. Naast Niels, die volop aan zijn herstel werkt en Rik die ontbreekt vanwege een schorsing zijn we compleet komende zondag. Een wedstrijd zonder druk waarin we toch wel iets recht te zetten hebben. Ondanks de 3-2 overwinning in de thuiswedstrijd speelde we toen een van onze mindere wedstrijden. Destijds hebben we gezien dat Avesteyn ons het spel liet maken en wilde profiteren van onze fouten. Dit deden ze toen naar behoren, waardoor we twee keer op achterstand kwamen. Dit zal nu niet veel anders zijn verwacht ik. Zaak om hier nu slimmer mee om te gaan en het geduld te bewaren, zodat we na zondag op 41 punten staan.

DAW op jacht naar een overwinning, en het heeft nog een theoretische kans op de hoofdprijs. Maar dan moet Boekel Sport stunten in St Oedenrode. Supporters, het blijft voetbal. Zondag om half vijf weten we meer.

Tagged under DAW 1