DAW heeft uit bij Margriet een 0-2 overwinning behaald. Maar door de 1-0 winst van Rhode, is deze club kampioen geworden in de Derde Klasse D. Namens DAW alvast de felicitaties aan Rhode. DAW gaat de nacompetitie in te beginnen zondag as. thuis tegen MVC’19 uit Maasbree. Donderdag 26 mei volgt de tweede wedstrijd in Limburg.

DAW begint sterk aan de wedstrijd al in de 1e minuut gevaar voor het Osse doel maar de keeper redt tweemaal. Aan de andere kant de kans voor Rob Ooms, maar diens schuiver is een prooi voor Silvester Rodriques. In de elfde minuut gaan de handen in de lucht van de talrijke meegereisde DAW’ers. Freek van Boekel steekt de bal aan de rechterkant op Mark Megens, Mark wint het duel met doelman Natris en legt uitstekend terug op de zestien. Met de linkervoet schuift Corik Megens de bal in het doel 0-1. Margriet krijgt kansen op de gelijkmaker, maar Silvester houd zijn doel schoon. Het doelpunt valt aan de andere kant. Bas van der Ven speelt de bal op rechts naar Corik Megens. Vanuit een moeilijke hoek geeft Corik de bal voor, via een Margriet been komt de bal bij Mike van de Ven, die met buitenkant rechts de 0-2 tegen de touwen schiet. Voor rust nog een mooie actie van Joey Schuurmans, Joey passeert drie man maar Silvester pareert. De aansluitende hoekschop verdwijnt via de lat bij Lars Vissers, maar diens halve omhaal gaat naast. Rust 0-2.

Na rust heeft DAW het beter staan, Margriet krijgt nauwelijks kansen meer, DAW loert op de genade klap. Na een uur spelen had de bal op de stip gemogen. Corik Megens wordt binnen de zestien gehaakt. Scheidsrechter Bus ziet er niets in. Een kwartier voor tijd een crossbal van Ooms op Schuurmans. Joey Schuurmans neemt de bal ineens volley de reflex van Silvester Rodriques is eveneens wonderschoon. Margriet blijft aandringen op een tegentreffer maar Silvester blijkt deze middag onverslaanbaar, nog tweemaal brengt de routinier uitstekend redding. Het slotakkoord is voor DAW. Mike van de Ven stuurt Bart Vos slim weg, de geplaatste bal van Bart verdwijnt via de binnenkant van de paal weer in het veld. Eindstand 0-2.

DAW gaat zich opmaken voor de nacompetitie. Zoals gezegd te beginnen zondag as. thuis tegen MVC’19. Mocht deze tweestrijd gewonnen worden volgt er nog een halve competitie met drie ploegen. De winnaar daarvan speelt volgend jaar in de tweede klasse. Gezien de vorm van de laatste weken liggen er zeker kansen voor DAW. Dus tot zondag!