Wat een wedstrijd! De toeschouwers zaten vanaf minuut één tot diep in blessuretijd op het puntje van hun stoel. Oranje Zwart met voorin topspelers, DAW met alle lengte en bij elke vrije bal, corner, supergevaarlijk. Een voetbalwedstrijd om niet te vergeten tussen twee voetballende ploegen. Smet op de wedstrijd was het uitvallen van Aldair Rodrigues, Aldair scheurde zijn enkelbanden af en heeft een breukje. Gips is zijn deel. Aldair beterschap!

De eerste mogelijkheid is voor DAW, Corik Megens gaat op links goed door en legt goed af op Dirk van den Hoogen, die net te kort komt om binnen te tikken. Halverwege de eerst helft de 0-1 Mohammed Yahia knalt de bal in de bovenhoek. De routinier stond wel heel erg vrij. Direct na de aftrap komt DAW op gelijke hoogte, Corik Megens zet de bal voor en de keeper lijkt de bal makkelijk te kunnen pakken, maar laat het leder los. Mark Megens profiteert en tikt de gelijkmaker binnen. Na een half uur de voorsprong voor DAW. De vrije trap van Aldair Rodriques is scherp, Mark Megens is er weer als de kippen bij om de bal in te glijden 2-1. DAW lijkt door te drukken maar de gelijkmaker valt aan de andere zijde. Toon van Lierop gaat over het been van Rik Willems in de zestien, strafschop. Het klusje wordt geklaard door Johan van Lierop 2-2. Net voor rust een cruciale beslissing van scheidsrechter Vries. Corik Megens schudt in de zestien zijn tegenstander af, en lijkt alleen op doel te gaan. De scheidsrechter heeft echter een overtreding gezien. Vriend en vijand waren het hier eens, Oranje Zwart komt goed weg. Rust 2-2.

Na rust gelijk de 2-3, Amos Letwory brengt de bal op het hoofd van Toon van Lierop en met het hoofd kopt de Helmonder de 2-3 binnen. DAW recht de ruggen en een spervuur van kansen voor het doel van OZ. Maar aanvankelijk wil de gelijkmaker maar niet vallen. Ook aan de andere zijde kansen om de voorsprong uit te bouwen. De beste is voor Abdelouamap Yahia, maar gelukkig voor DAW schiet hij de bal naast. Na een uur spelen dan toch de gelijkmaker. Een corner van Aldair Rodrigues wordt strak en hard door wederom Mark Megens binnengekopt. Een prachtig doelpunt. Vijf minuten later heeft Rik Willems de voorsprong op de schoen, maar de lob gaat rakelings over. Aan de andere kant een gevaarlijke actie van Abdelouamap Yahia, maar zijn gekraakte schuiver gaat rakelings voorlangs. Tien minuten voor tijd krijgt Bart Vos de bal uit de rebound, de lob gaat naast. Vlak voor tijd komt DAW driemaal goed weg. In blessuretijd is het slotakkoord toch weer voor DAW. Eerst is het Corik Megens die zijn kopbal door de keeper gestuit ziet worden. Een minuut later de kopbal van Rik Willems, via de grond brengt de keeper, via een uiterste krachtsinspanning redding, eindstand 3-3. Na afloop de penaltyserie die door DAW wordt gewonnen met 7-6.

Door dit resultaat speelt DAW donderdag as. uit in Boxtel tegen de nr 11 van de Tweede klasse ODC. Aanvang 19.00 uur. Winst is het enige wat telt om een kans te behouden voor promotie. Ook hier zullen weer vele DAW’ers getuige van willen zijn. Tot donderdag.