DAW is de competitie goed gestart, tegen SC Den Dungen werd uit een 1-2 overwinning geboekt. De winst was gezien de kansen verhouding verdiend al viel de winnende pas diep in de tweede helft. Het spel is voor verbetering vatbaar, tegenvaller de blessure van Rik Willems.

DAW opende goed. Het kreeg in de beginfase enkele goede kansen. Freek van Boekel brengt de bal vanuit een corner voor de voeten van Rik Willems, met de voet gaat de bal rakelings over de kruising. In de vijfde minuut komt Corik Megens goed door, de inzet wordt door de keeper gered met de voet. Aan de andere kant is het vooral Mark de Laat die DAW kopzorgen brengt, de behendige aanvaller is één van de lichtpuntjes van SC Den Dungen. Na de goede openingsfase valt DAW ver terug. Na een half uur nog een goede mogelijkheid voor Wessel Bens, maar een verdedigend been voorkomt een kans. De treffer valt aan de andere kant. Niels de Groot verwerkt de bal verkeerd en Mark de Laat pikt de bal op, omzeilt Niels zonder problemen en zet scherp voor. Thomas van Lokven weet wel raad met de mogelijkheid 1-0. Nauwelijks verdiend, maar wel de ruststand.

Na rust meteen de gelijkmaker, Corik pikt de bal van de voet van een verdediger en komt vrij voor de keeper, Corik wordt onreglementair gestopt. Straf geel en een penalty. Silvester Rodriques schiet feilloos en resoluut de bal tegen de touwen 1-1. Het spel golft meer op en neer, DAW moet telkens Mark de Laat in de gaten houden. En krijgt zelf, oa. via Corik Megens een paar aardige kansen, maar de stand blijft vooralsnog gelijk. Pas vijf minuten voor het einde is het Corik Megens die Mike van de Ven wegstuurt. Schuin voor de keeper stift Mike de bal over de doelman. Een 'DenDungens' been helpt Mike een handje 1-2!! DAW viert de winnende, maar er zijn nog een aantal minuten te spelen. De groene formatie probeert het met opertunitisch spel, maar word niet meer echt gevaarlijk. De beste kans is nog voor Corik Megens. Maar de ijverige spits vind de doelman op zijn weg. Einduitslag 1-2.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd. Dan komt Boekel Sport op bezoek. Een mooie graadmeter.