• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Het blijven speciale wedstrijden, derby’s tussen DAW en Berghem Sport. Twee verschillende culturen die elkaar treffen op het kunstgrasveld van Berghem Sport. DAW gaat met een goed gemutst humeur naar Berghem, het haalde de volle winst uit de eerste twee competitiewedstrijden. Berghem Sport sprokkelde het eerste punt bijeen tegen Nooit Gedacht. De ploeg van Dennis Kroes heeft de pech dat een aantal cruciale spelers geblesseerd zijn. Maar zondag staan er gewoon weer elf spelers aan de aftrap, DAW is gewaarschuwd, van onderschatting kan geen sprake zijn, weet ook trainer Rob van de Ven.

Rob over as zondag, “Na twee overwinningen zullen we super scherp moeten zijn om ook in Berghem de drie punten te behalen. Als we denken dat dit vanzelf gaat dan kunnen we beter thuis blijven. We hebben dan wel zes punten uit twee wedstrijden, maar ons spel in balbezit kan nog vele malen beter. Zoals het er nu naar uitziet is de groep voor zondag volledig fit. Op conditioneel vlak zijn er nog een paar spelers die stappen moeten maken, maar over het algemeen worden we als team steeds sterker. Rens keert terug van vakantie. Alleen Jaap is dit keer een paar daagjes weg. Volop keuzemogelijkheden dus, maar een goede bank is cruciaal, dat is tegen Boekel Sport wel gebleken. Berghem Sport heeft een prima elftal, met een klasse spits (Donny van Herpen) en een trainer (Dennis Kroes) die tactisch zeer sterk is. Ondanks dat ze misschien in aanvallend opzicht een paar spelers missen, kunnen ze nog steeds een prima elftal op de been brengen. Aan ons de taak om de angels eruit te halen en zelf weer wat meer te brengen in balbezit. We gaan het zien zondag”.

Geen tropische temperaturen zondag, maar ideaal voetbalweer. Een mooi affiche op sportpark De Koppelsteeg, en op fietsafstand. Dus er zullen weer vele DAW’ers “het urste” komen aanmoedigen. Scheidsrechter is de heer Peeters, aanvang wedstrijd, zoals gebruikelijk, half drie. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1