• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

DAW speelt zondag as. op sportpark de Eeuwsels tegen de nummer drie van de ranglijst, Volkel. DAW momenteel tweede en volop in de race voor de eerste periode. Nummer één op de ranglijst met één punt voorsprong, Venhorst, ontvangt namelijk aartsrivaal Boekel Sport, dat ook nog kanshebber is. De eerste periode gaat over acht wedstrijden.

Trainer Rob van de Ven over zondag; “Volkel is een ervaren en lastig te bespelen ploeg met een aantal spelers die een wedstrijd uit het niets kunnen beslissen. We zullen echter vooral van eigen kracht uit gaan. Met twaalf punten uit vijf wedstrijden hebben we een prima start, maar duidelijk is dat we qua veldspel nog een aantal stappen kunnen maken. Hier gaan we dan ook mee aan de slag de komende weken. Maar laten we blij zijn met de punten die we tot nu toe hebben behaald. Ook komende zondag staat het resultaat weer voorop. Zonder Rens en Marc. Maar daarentegen heeft Freek van Boekel donderdag weer volop getraind”.

Het kunstgrasveld in Volkel ligt er altijd prachtig bij. Dus we gaan ons opmaken voor een heerlijke pot voetbal van twee ploegen uit de top van de Derde klasse! Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1