• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Dit kunnen we wel zeggen, zoals Rob van de Ven zal verwoorden. Zondag naar FC Uden. De ploeg van trainer van Osch speelt een zeer wisselvallig seizoen. Het krijgt legio doelpunten tegen, samen met Den Dungen de meeste in de Derde klasse 22 maal, maar het scoorde ook de meeste doelpunten, 20 maal vonden de blauwhemden het vijandelijke doel. Hakop Aslanjan zes maal en Appie Telli vijf maal zijn de gevaarlijkste spelers. Samen goed voor meer dan helft van de productie. Een mooie taak voor de defensie van DAW. De DAW defensie is dit jaar weer ijzersterk en geeft nauwelijks doelpunten weg, slechts zevenmaal moest de bal uit het net gevist worden. Zondag begint de tweede periode, trainer Rob van de Ven over zondag.

Rob; “Na twee nederlagen is een overwinning tegen FC Uden natuurlijk gewenst. Dat het beter moet dan afgelopen zondag daar zal iedereen het over eens zijn. In de eerste helft tegen Margriet hebben we als elf individuelen gespeeld en dat terwijl het collectief juist onze kracht is. Het is dat Tom van Casteren een geweldig debuut kende anders was de wedstrijd al na 45 minuten beslist geweest. Nu krijg je de tweede helft de kans om terug te komen in de wedstrijd en laten we zien dat alleen als we als team op het veld staan een rol van betekenis kunnen spelen. Daarbij was het goed om te zien dat zowel Rik als Wessel een prima invalbeurt kende. Sylvester zal zondag weer terug keren in het doel. Zijn sturende en coachende rol werd overduidelijk gemist afgelopen zondag. Wat dat betreft mogen wij heel erg blij zijn dat we over zo'n keeper kunnen beschikken. Daarnaast is Robyen terug van vakantie en heeft ook Bart weer kunnen trainen afgelopen dinsdag. Alleen Jaap en Freek zijn nog wat onzeker, maar voor de rest kunnen we beschikken over een complete groep. Voldoende mogelijkheden dus, waardoor we als nodig ook een en ander achter de hand zullen hebben tijdens de wedstrijd. zondag staat het resultaat voorop en daar zal iedereen zich ondergeschikt aan moeten maken”.

Het kunstgrasveld van FC Uden is vanuit Schaijk niet ver weg. DAW zal weer massaal aanwezig zijn op sportpark de Vlasakker. Scheidsrechter deze middag is de Hr Grens. Namens spelers en begeleiding tot zondag.

Tagged under DAW 1