DAW won met 1-0 van koploper Venhorst, daar waar een gelijkspel de verhoudingen beter hadden weergegeven. De competitie is in ieder geval weer bloedspannend.

DAW begon sterk aan de wedstrijd en na tien minuten is het dan ook raak. Freek van Boekel, brengt na een corner de bal in tweede instantie weer in de zestien, Robbert Knipping kopt op de lat , de rebound is voor de alerte Mark Megens 1-0. De gehele eerste helft golft het spel op en neer, waarbij Venhorst het iets betere veldspel laat zien. Bij DAW blijkt nogmaals, dat men over een geweldige defensie beschikt. Nu is het weer Niels de Groot, die zich dé uitblinker van DAW zijde mag laten bekronen. Met zijn snelheid en onverzettelijkheid houd hij Thijs van Sleeuwen in bedwang. Na een half uur een diepe bal van Tom van de Boogaart op Thijs van Sleeuwen, Niels de Groot kan met een prachtige actie erger voorkomen , de bal smoort, waarna Silvester de bal kan oprapen. Vlak voor rust nog een kans voor Venhorst, Rob van Dooren schiet op de vuisten van Silvester, de rebound is voor Thijs van Sleeuwen maar weer redt Silvester, Tom van de Boogaart waagt nog een poging maar weer is het Silvester die zijn doel schoon houd. Ruststand 1-0.

Vlak na rust een schot van Bas van de Ven, keeper Luc Janssen laat de bal los, Rik Willems komt net te kort om in te tikken. Na tien minuten, de grote kans voor Venhorst. De bal wordt ingebracht ,een handig overstapje van Mark van Sleeuwen. De geheel vrijstaande Tom van de Boogaart heeft een prachtige stift in huis. Gelukkig voor DAW beland de bal in het zijnet. Het spel golft op en neer, Venhorst drukt, DAW komt er soms gevaarlijk uit. Na driekwart wedstrijd een vrije trap van Bas van de Ven. Via Corik Megens komt de bal bij broer Mark. Het geplaatste schot wordt door de keeper gered. Één minuut later aan de ander kant, Tom van de Boogaart heeft een mooi en venijnig schot in huis, de redding van Silvester Rodriques is eveneens wonderschoon. Weer aan de andere zijde, een hoekschop voor DAW, Freek van Boekel neemt de bal strak, de volley, van Corik Megens gaat over het doel. Drie minuten voor het einde een vrije trap van Luuk van de Boogaart, Silvester tikt de bal over de lat. DAW houd stand, eindstand 1-0.

Weer de nul voor de DAW defensie, Trainer Rob van de Ven; “een gelijkspel had de verhoudingen beter weergeven” Trainer Willem van de Burgt van Venhorst is eveneens realistisch “in het begin van het seizoen hebben we een paar keer teveel gekregen nu iets te weinig misschien.”

Volgende week een vrij weekend, de zondag daarna gaat DAW op bezoek bij Nulandia. Ook dan zijn we weer van de partij!