• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

Zondag speelt DAW tegen Nulandia, de ploeg van Koen Wissing staat te laag op de ranglijst is de algemene indruk. Ook trainer Rob van der Ven ziet dit zo. Oppassen dus.

Rob over zondag; "Nulandia uit is zonder twijfel altijd lastig. Ondanks dat ze dit seizoen nog niet al te veel punten hebben behaald is het gewoon een hele aardige ploeg met vooral aanvallend gezien veel individuele kwaliteiten. Het is een kwestie van tijd voordat ze punten gaan pakken en het is aan ons om er voor te zorgen dat dit zondag nog niet het geval zal zijn.
Wij missen zondag Rik vanwege een schorsing en Jaap vanwege een blessure. Daarnaast zijn er nog wat twijfels over de inzetbaarheid van enkele spelers, maar uiteindelijk zal er weer een scherp DAW aan de aftrap verschijnen. Nog drie wedstrijden voor de winterstop en we zullen er alles aan doen om ook die wedstrijden in periode twee winnend af te sluiten."

We zijn benieuwd of de stijgende lijn kan worden doorgetrokken. De supporters zijn wel weer toe aan een potje om het "echie". Scheidsrechter zondag is de hr Vereijken. Aftrap, op het kunstgrasveld, om half drie precies. tot dan!

Tagged under DAW 1