St Michielgestel vertrok waar het voor kwam, een punt, DAW kreeg te weinig maar had in de laatste seconde ook zomaar met niets kunnen staan. St Michielsgestel verscheen aan de start met vijf invallers en had geen enkele zin om de deuren wagenwijd open te zetten, het liet DAW de bal. DAW kreeg wel kansen, op het hobbelige veld, maar vergat te scoren.

De eerste helft was voor DAW een kopballetje van Mark Megens na tien minuten was het eerste wapenfeit. Na een kwartier wordt Bart Vos in het midden aangespeeld, in plaats van de bal af te leggen besluit Bart tot een schot, dat ruim over gaat. De beste kans, in de eerste helft, is na een klein half uur. Niels de Groot stuurt Bart Vos weg aan de rechterkant, de strakke voorzet, kan door Mike net niet tot een doelpunt gepromoveerd worden. Vlak na het half uur een strakke schuiver van Freek van Boekel, de bal gaat een metertje naast. Doet St Michielsgestel dan niet mee, nee het krijgt bijna geen kans of het moet het schot van Roy Groenendaal zijn in de voorlaatste minuut van het eerste bedrijf. Het schot wordt overigens gemakkelijk gepakt door Silvester Rodriques. 0-0 rust.

Na rust een meer gelijkwaardige wedstrijd, de eerste kansen zijn toch voor DAW, maar de inzetten van Wessel Bens en Robbert Knipping worden goed verwerkt door verdediging, dan wel door de keeper. Het eerste echte gevaar voor het doel van DAW, na tien minuten, komt van Nick Vliegenthart, het schot spat via de vingertoppen van Silvester uiteen op de lat en gaat over. Twee minuten later moet de DAW-goalie weer handelend optreden, nu na een schot van Tim van Vugt, de bal gaat via de doelman naast. Een dik kwartier voor tijd, de kans voor DAW op de 1-0. Robbert Knipping wordt door het midden gevonden. Het schot van de “knip “is snoeihard en dreigt in de bovenhoek te verdwijnen. Keeper Kapteijns denkt daar anders over. Met een schitterende reflex ranselt de doelman de bal uit de bovenhoek. De mooiste actie van het veld deze zondag! DAW probeert met man en macht de overwinning binnen te slepen, krijgt kansen, maar scoort niet meer. Het faalt in de afronding, keeper Kapteijns staat in de weg of men speelt het niet goed uit. In de laatste seconde redt Silvester Rodriques DAW nog. Met een mooie redding op een inzet van Rody van Gaal. Dat zou echt teveel van het goede geweest zijn. Eindstand 0-0.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. DAW gaat dan op bezoek naar de Bieskamp in Geffen. Nooit Gedacht is medekoploper en DAW aast dan op een stunt. Wij zijn er weer bij.