• Gepubliceerd in Voetbalnieuws

De laatste wedstrijd van het jaar gaat DAW op bezoek bij Nooit Gedacht uit Geffen. De ploeg van trainer Wolf Wannet is bezig aan een goed seizoen. Het staat mede bovenaan in de superspannende 3e klasse D maar liefst zeven ploegen staan op twee punten of minder van de koploper. DAW is daar één van, met 21 punten staat het slechts twee punten achter de drie koplopers. Bij Nooit Gedacht zijn Perry van Herpen (7) Micheal van den Heuvel (5) en Bob van Iersel (4) de scorende spelers. Spelers die extra aandacht verdienen van on ze solide defensie. Daar zal Rik Willems ontbreken door een schorsing. Maar zijn vervanger staat klaar om het ontstane gat op te vullen.

Trainer Rob van der Ven is kort over zondag.

Rob; “Na zes uitwedstrijden op kunstgras, zondag de eerste uitwedstrijd op natuurgras. Het zal een pittige opgave worden, maar ook wij willen de eerste seizoenshelft positief afsluiten en met een goed gevoel de winterstop in gaan. Om een rol te blijven spelen in periode twee is een goed resultaat noodzakelijk.

Sportpark de Biescamp is het laatste strijdtoneel dit seizoen van DAW 1. DAW 1 zal wederom alles moeten geven om met een positief gevoel de winter in te gaan. Wij zijn er weer bij tot zondag. Aanvang wedstrijd wederom om 14.15 in verband met de vroege zonsondergang.

Tagged under DAW 1