DAW heeft uiteindelijk gewonnen in Schijndel in een (te) harde wedstrijd. Al na 45 minuten was trainer Rob van der Ven noodgedwongen door zijn wissels heen. Scheidsrechter van Dijk deelde acht gele kaarten uit, alle terecht. Al waren sommige kaarten met een rood randje. DAW twee, Avanti´31 kreeg er zes. Waarvan éénmaal een tweede, dus rood.

DAW begon sterk aan de wedstrijd al in de zesde minuut is het raak na een hoekschop, Mark Megens kopt op de lat, de bal wordt niet goed weggewerkt en Rik Willems kan opnieuw aanleggen voor een schot, maar het is Mark Megens die de bal tot doelpunt promoveert. 0-1. Avanti´31 probeert dan snel wat terug te doen en schuwt het fysieke geweld niet. Na een kwartier de gelijkmaker. Vanaf 25 meter is het Sam Habraken die schitterend raak knalt in de rechterbovenhoek. Na een half uur krijgt Avanti een doelpunt op een presenteerblaadje. Bas van der Ven werkt een ongevaarlijke voorzet weg, ongelukkig tegen de rug van Mike van de Ven. De bal komt voor de voeten van Koen van Engeland, die eenvoudig kan scoren 2-1. Nog voor rust kan DAW op gelijke hoogte komen, ware het niet dat de kopbal van Robbert Knipping tweemaal op de lat wegspringt uiteindelijk achter het doel, Rik Willems stond klaar om binnen te werken. Rust 2-1

Na rust eenzelfde spelbeeld, maar bij Avanti vloeien de krachten weg en veel spelers spelen met vuur door de kaartenlast en kunnen niet nogmaals de noodrem gebruiken. Na een dik uur een corner van Marc van Heesch, de bal komt voor de voeten van Rik Willems en de verdiende gelijkmaker is een feit. Vijf minuten later zelfs de voorsprong . Marc van Heesch brengt de bal voor het doel, Mark Megens legt af op Mike van de Ven. In eerste instantie redt de keeper maar is in tweede instantie kansloos op de inzet van Mike 2-3! Dolle vreugde bij de talrijke DAW´ers. In de laatste tien minuten krijgt Geert van Heeswijk tweemaal de kans om via, zijn specialiteit, de vrije trap, gelijk te maken. Het komt er niet van. Marc van Heesch is wel succesvol via een vrije trap. In blessuretijd via een rug van een Schijndelnaar verdwijnt de bal in het doel 2-4. Wedstrijd gespeeld.

Het woord was aan de spelers en ze hebben gesproken. Een mooie overwinning in een veel te harde wedstrijd Scheidsrechter van Dijk had er zijn handen vol aan, maar floot een prima pot. Na de carnaval volgen er drie thuiswedstrijden. Te beginnen tegen Den Dungen op 5 maart. Hopelijk zijn er dan een aantal uitvallers hersteld. Een gezellige carnaval toegewenst.